Καλοκαιρινά looks από την Πατρίτσια

H Πατρίτσια Μίλικ-Περιστέρη κάνει τις δικές της ενδυματολογικές προτάσεις για το τέλος της άνοιξης και τις πρώτες μέρες του καλοκαιριού! Η νεαρή ηθοποιός επισκέφθηκε τα Χανιά και φωτογραφήθηκε με φόντο γραφικές γωνιές της πόλης φορώντας μια σειρά ρούχα και αξεσουάρ που επέλεξε η ίδια.

Η Πατρίτσια Μίλικ-Περιστέρη μέσα από το μπλογκ της it's Μilikiss, που έχει βγει στο «αύρα» εδώ και λίγους μήνες, παρουσιάζει συχνά δικές

της ιδέες και προτάσεις για τη σύγχρονη Ελληνίδα, οι οποίες ήδη θεωρούνται πολύ ελκυστικές και -γιατί όχι;- υιοθετούνται από τα νεαρά κορίτσια. Πριν από λίγες μέρες η ηθοποιός - στιλίστρια επισκέφθηκε τα Χανιά και ανέβασε μια σειρά φωτογραφίες για να παρουσιάσει τα καλοκαιρινά looks που προτείνει.

Η ίδια έγραψε στο σημείωμά της για το ταξίδι της στην όμορφη χανιώτικη πόλη: «Βόλτα στην όμορφη Παλιά Πόλη... Γραφικά δρομάκια, καμάρες και παντού πέτρινα σπιτάκια! Ο καιρός, απόλυτα καλοκαιρινός, ό,τι πρέπει δηλαδή για happy mood! Χαρούμενο, καλοκαιρινό, ατμοσφαιρικό και πολύ “It's Milikiss” θα το περιγράφαμε εμείς. Εσείς τι λέτε;»

ΑΛΚ. ΜΠΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα