Και τρίτο πρόσωπο στο φονικό της Μάνης

ΡΕΠΟΡΤΑΖΚαι τρίτο πρόσωπο στο φονικό της ΜάνηςΔευτέρα, Σεπτέμβριος 15, 2014 - 14:26

Επιβεβαιώνεται η εμπλοκή τρίτου προσώπου στο διπλό φονικό της Μάνης, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, είναι θέμα ημερών η έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος νεαρού ατόμου από το συγγενικό περιβάλλον του ενός δράστη.

Οπως προκύπτει από τα στοιχεία που είχαν δει το φως της δημοσιότητας αμέσως μετά τη διπλή δολοφονία αλλά και με βάση τα όσα είχε καταγγείλει η οικογένεια του 26χρονου Κώστα Σγούρου, το συγκεκριμένο

πρόσωπο φέρεται να γνώριζε από μέρες τι επρόκειτο να γίνει, αλλά δεν το απέτρεψε. Τις μέρες που ακολούθησαν οι Αρχές κατάφεραν να συγκεντρώσουν όλα τα στοιχεία που χρειάζονταν για να φτάσουν σε αυτό.

Πλέον αναμένεται να εκδοθεί και το ένταλμα σύλληψης εναντίον του. Παράλληλα, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται το βούλευμα του αρμόδιου δικαστικού συμβουλίου σε σχέση με την άρση απορρήτου που είχε ζητήσει η οικογένεια για τις τηλεφωνικές κλήσεις και τα γραπτά μηνύματα των δύο 18χρονων δραστών πριν και μετά το έγκλημα. Και τούτο διότι από τα αποτελέσματά της θα εξαχθούν πολύ σημαντικά συμπεράσματα για την εμπλοκή του τρίτου ατόμου αλλά και άλλων ακόμη προσώπων που, ενδεχομένως, είχαν ανάμειξη στην υπόθεση.

Να σημειωθεί ότι για τη διπλή δολοφονία, με θύματα τον 26χρονο Κώστα Σγούρο και τον 25χρονο Γιάννη Κομμάτη, έχουν προφυλακιστεί ήδη δύο 18χρονοι, ο ένας από την περιοχή του Κάμπου Δυτικής Μάνης και ο άλλος από την Καλαμάτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα