Και ο Ανδρέας Λοβέρδος την είδε... χίπστερ

ΚΟΣΜΟΣΚαι ο Ανδρέας Λοβέρδος την είδε... χίπστερΠαρασκευή, Αύγουστος 17, 2018 - 15:49

❱❱ Αέρα... αλλαγής έφερε ο Αύγουστος για τον βουλευτή του ΚΙΝ.ΑΛ. Ανδρέα Λοβέρδο, που αποφάσισε να ανανεωθεί εμφανισιακά αφήνοντας μούσι!

Ο πρώην υπουργός ανάρτησε ο ίδιος φωτογραφία του στο twitter ξαφνιάζοντας τους πάντες με το νέο του... λουκ. Ηλιοκαμένος και χαμογελαστός, ο κ. Λοβέρδος πόζαρε στον φακό με τα προσφάτως αποκτηθέντα γένια και

μουστάκι, που αν και του πηγαίνουν αρκετά -κατά γενική ομολογία- παραπέμπουν σε... χίπστερ! Επηρεασμένος προφανώς από τη θερινή ραστώνη και τους ρυθμούς των διακοπών ο βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ. αμέλησε να βάλει στη βαλίτσα του... ξυραφάκι και αφρό, και ιδού το αποτέλεσμα!

«Στα βήματα του Κυριάκου Μητσοτάκη» βιάστηκαν κάποιοι να σχολιάσουν, αλλά ο χρόνος και μόνο θα αποκαλύψει αν έχουν δίκιο. Κι αυτό, γιατί ο πρόεδρος της Ν.Δ. παραβίασε πράγματι τους... στιλιστικούς κανόνες του πριν από περίπου έναν μήνα, όταν εμφανίστηκε με γένια τριών ημερών σε συνάντηση που είχε με τη Συντονιστική Επιτροπή των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων.

Μόνο που η... ανατρεπτική εμφάνιση είχε πολύ κοντινή ημερομηνία λήξης και πριν καλά καλά περάσει ένα εικοσιτετράωρο ο κ. Μητσοτάκης επέστρεψε στο γνώριμο φρεσκοξυρισμένο λουκ του. Μένει, λοιπόν, να δούμε αν ο Ανδρέας Λοβέρδος θα επιμείνει στην αλλαγή ή θα γυρίσει κι εκείνος στα «ασφαλή λημέρια» τού... κόντρα ξυρίσματος!

Keywords
Τυχαία Θέματα