Και όποιον πάρει ο Χάρος

ΡΕΠΟΡΤΑΖΚαι όποιον πάρει ο ΧάροςΠαρασκευή, Αύγουστος 17, 2018 - 15:24

❱❱ 48χρονη στον Βόλο έγινε στουπί επειδή χώρισε και παρέσυρε με το αυτοκίνητό της τέσσερις περαστικούς τραυματίζοντάς τους

Ο ξαφνικός χωρισμός έριξε στο αλκοόλ μία 48χρονη από τον Βόλο, αλλά, αφού τα ήπιε και έγινε τύφλα στο μεθύσι, έκανε το λάθος να πιάσει τιμόνι και λίγο έλειψε να πάρει στον λαιμό της τέσσερις ανθρώπους!

Το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου η γυναίκα κατέφυγε σε ένα μπαρ πληγωμένη επειδή ο σύντροφός της τής ζήτησε να διακόψουν τη σχέση τους και είπε να το ρίξει λίγο έξω για να... πνίξει τον πόνο της

στο ποτό.

Παρά το γεγονός ότι είχε πιει αρκετά, όταν βγήκε από το μαγαζί δεν δίστασε να μπει στο αυτοκίνητό της και να βάλει μπροστά.

Σε κάποιο σημείο στην οδό Αργοναυτών, βλέποντας πλέον θολά από το μεθύσι και το κλάμα, δεν πρόσεξε την παρέα τεσσάρων αλλοδαπών που περπατούσε στην άκρη του δρόμου, με αποτέλεσμα να τους παρασύρει όλους με το Ι.Χ. της, μεταξύ αυτών και ένα παιδί!

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση, με τους περαστικούς να τρέχουν να βοηθήσουν τους τραυματίες αλλοδαπούς, ηλικίας 41, 37, 33 και 11 ετών, που διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου. Οι γιατροί τούς εξέτασαν, αλλά ευτυχώς κανείς τους δεν είχε τραυματιστεί σοβαρά.

Εκτός κινδύνου

Ωστόσο, όλοι νοσηλεύονται για προληπτικούς λόγους. Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου που διενεργεί την προανάκριση πέρασε χειροπέδες στην... ερωτοχτυπημένη οδηγό, η οποία υποβλήθηκε σε αλκοτέστ και διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης.

Keywords
Τυχαία Θέματα