«Καύσωνας» στις πλαζ!

SHOWBIZΧωρισμένες και ανέμελες στη Μύκονο!«Καύσωνας» στις πλαζ!Τρίτη, Ιούνιος 21, 2016 - 14:57

Ο πρώτος καύσωνας του φετινού καλοκαιριού συνέπεσε με το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και τα πλήθη των celebrities ξεχύθηκαν στις παραλίες της Μυκόνου.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Το νησί των ανέμων «βούλιαξε» από μοντέλα, ποδοσφαιριστές, ηθοποιούς, μάνατζερ και τηλεπαρουσιάστριες, που άρχισαν να καταφθάνουν με αεροπλάνα και βαπόρια από το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής για να παραμείνουν ως και χθες αργά το βράδυ.

Η φρεσκοχωρισμένη Χριστίνα Κοντοβά εμφανίστηκε

στο Καλό Λιβάδι μαζί με τη φίλη της Σίσσυ Χρηστίδου. Οι δύο φίλες έκαναν και βραδινές βόλτες στο νησί, επιλέγοντας τα Ματογιάννια. Εκεί, ο φακός της «Espresso» εντόπισε και την -επίσης πρόσφατα χωρισμένη- Κατερίνα Καινούργιου, η οποία κυκλοφορούσε χέρι χέρι με τον φίλο της PR-Man Χάρη Σιανίδη.

Στην παρέα τους ήταν και ο ποδοσφαιριστής Στέφανος Αθανασιάδης με τη σύντροφό του Δώρα Γκουγκούση. Ο δήμαρχος Αμαρουσίου με την υπέρλαμπρη σύζυγό του Μαρίνα επέλεξαν τη βασίλισσα των Κυκλάδων. Μάλιστα, η κυρία Πατούλη ανέβασε φωτογραφία στο facebook αγκαλιά με τον μικρό Μοχάμεντ και το σχόλιο: «Ολα τα παιδιά κοιτούν τον ίδιο ουρανό».

Τον ίδιο προορισμό επέλεξαν και ο επιχειρηματίας Βασίλης Σταθοκωστόπουλος με τη γυναίκα του Αλεξάνδρα Λοΐζου, αλλά και η Τζούλια Νόβα με τον καλό της Γιάννη Μάρκου. Ο Νίκος Παντίδος, του οποίου το συμβόλαιο με τη σλοβακική ομάδα Ντούκλα Μπάνσκα Μπίστριτσα λήγει στο τέλος Ιουνίου, έλιασε το καλογυμνασμένο κορμί του στο Καλό Λιβάδι παρέα με τον ποδοσφαιριστή του Ατρομήτου Πειραιά Γιάννη Παναγιωτόπουλο. Οπως ήταν φυσικό, οι δυο τους μαγνήτισαν πολλά γυναικεία βλέμματα. Τα μπάνια τους στην ίδια πλαζ έκαναν και ο Γιάννης Γκούμας με τη γυναίκα του Πόπη, όπως επίσης ο Γιώργος Τζαβέλας του ΠΑΟΚ και ο Κροάτης ποδοσφαιριστής Μλάντεν Πέτριτς, ο οποίος απαθανατίστηκε να παίζει στην αμμουδιά με τον γιο του.

Σε ό,τι αφορά τους διεθνείς celebrities, τη σκυτάλη από τον κινηματογραφικό «Spiderman» Τόμπι Μαγκουάιρ πήρε η Λέξι Στίβενς. Το σούπερ σέξι μοντέλο από την Αυστραλία εθεάθη στην Ψαρού ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο τη θερμοκρασία.

Βούλα: Τα hot παιχνίδια της Μικαέλας με τον Σπαλιάρα και η σοκολατένια καλλονή

Μερικά από τα καλύτερα κορμιά του ελληνικού μόντελινγκ συγκεντρώθηκαν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στις παραλίες της Βούλας. Μπορεί ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο Στέλιος Νιάκαρης και η Miss Europe World 2016 Μικαέλα Φωτιάδη να μην πήγαν φέτος στη Μύκονο, ωστόσο τα πέρασαν μούρλια και στο Casablanca Bay. Ειδικά η Μικαέλα... ζάλισε τα πλήθη με το αποκαλυπτικό μαγιό της.

Η ωραιότερη γυναίκα της Ευρώπης, η οποία συνοδευόταν από τον σύντροφό της, επίσης μοντέλο, Γιάννη Μπορμπόκη, απόλαυσε μάλιστα και μια βόλτα με το τζετ σκι που οδηγούσε ο «Mr. 4.000» Γιάννης Σπαλιάρας. Στο μεταξύ, σ' ένα άλλο beach bar, το La Banane, η Κατερίνα Κάλαγκμπορ με τη φίλη της Αννα Στεφανίδη έκαναν πολλούς άνδρες λουομένους να μην μπορούν να πάρουν τα μάτια τους από πάνω τους. Να θυμίσουμε ότι η σοκολατένια καλλονή έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό πριν από λίγα χρόνια, όταν είχε αναλάβει το πόστο της εκπροσώπου Τύπου των ΑΝ.ΕΛ.

Επειτα προσπάθησε ν' ασχοληθεί με την Τοπική Αυτοδιοίκηση κατεβαίνοντας υποψήφια στον Δήμο του Αγίου Δημητρίου, ενώ ήταν υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία και στις βουλευτικές εκλογές της 25ης
Ιανουαρίου 2015.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

Μ

ερικά από τα καλύτερα κορμιά του ελληνικού μόντελινγκ συγκεντρώθηκαν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στις παραλίες της Βούλας. Μπορεί ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο Στέλιος Νιάκαρης και η Miss Europe World 2016 Μικαέλα Φωτιάδη να μην πήγαν φέτος στη Μύκονο, ωστόσο τα πέρασαν μούρλια και στο Casablanca Bay. Ειδικά η Μικαέλα... ζάλισε τα πλήθη με το αποκαλυπτικό μαγιό της.

Η ωραιότερη γυναίκα της Ευρώπης, η οποία συνοδευόταν από τον σύντροφό της, επίσης μοντέλο, Γιάννη Μπορμπόκη, απόλαυσε μάλιστα και μια βόλτα με το τζετ σκι που οδηγούσε ο «Mr. 4.000» Γιάννης Σπαλιάρας. Στο μεταξύ, σ' ένα άλλο beach bar, το La Banane, η Κατερίνα Κάλαγκμπορ με τη φίλη της Αννα Στεφανίδη έκαναν πολλούς άνδρες λουομένους να μην μπορούν να πάρουν τα μάτια τους από πάνω τους. Να θυμίσουμε ότι η σοκολατένια καλλονή έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό πριν από λίγα χρόνια, όταν είχε αναλάβει το πόστο της εκπροσώπου Τύπου των ΑΝ.ΕΛ. Επειτα προσπάθησε ν' ασχοληθεί με την Τοπική Αυτοδιοίκηση κατεβαίνοντας υποψήφια στον Δήμο του Αγίου Δημητρίου, ενώ ήταν υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία και στις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015.

Keywords
Τυχαία Θέματα