Καύσωνας με Μπουλέ - Πασχάλη

13:28 9/4/2013 - Πηγή: Espresso

Η Νάντια Μπουλέ και η Σόφη Πασχάλη ανέβασαν επικίνδυνα τη θερμοκρασία και έφεραν τα πάνω κάτω με τη γυμναστική τους. Η ξανθιά παρουσιάστρια Νάντια Μπουλέ την Κυριακή το πρωί βρέθηκε στο Ζάππειο με αφορμή τη γιορτή που διοργανώθηκε για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας. Γνωστή εταιρεία ασφάλειας ζωής και o ΟΠΑΝΔA προσκάλεσαν όλους τους φίλους τους μαζί με τις οικογένειές τους για να διανύσουν μαζί απόσταση τεσσάρων χιλιομέτρων, με αφετηρία και τερματισμό τον εξωτερικό χώρο του Ζαππείου Μεγάρου. Σκοπός της γιορτής είναι να

μεταφερθεί το μήνυμα για μια ζωή γεμάτη υγεία!

Η εκδήλωση δεν είχε αγωνιστικό χαρακτήρα. Χρειαζόταν να έχει κανείς μόνο καλή φυσική κατάσταση. Η γυμνάστρια Σόφη Πασχάλη βοήθησε τους συμμετέχοντες να προετοιμαστούν για να ξεκινήσουν τη διαδρομή χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί. Οι δυο κυρίες της σόουμπιζ που φημίζονται για τα σωματικά τους προσόντα τα έδωσαν όλα κυριολεκτικά και εκατοντάδες άνθρωποι που είχαν συγκεντρωθεί εκεί γυμνάστηκαν μαζί τους ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες της Σόφης Πασχάλη.

«Ηταν πάρα πολύ ευχάριστη και όμορφη εκδήλωση. Ο κόσμος συμμετείχε στο κομμάτι της γυμναστικής και του άρεσε πάρα πολύ, κάτι που έδειξε με τον τρόπο του. Χορέψαμε όλοι μαζί στους ρυθμούς της zumba, καθώς κάναμε και την προπόνησή μας ως προς τις διατάσεις για μην πιαστούν οι δρομείς και οι ποδηλάτες» δήλωσε η Σόφη Πασχάλη.

Η Νάντια και η Σόφη στηρίζουν έμπρακτα την αποστολή του νέου οργανισμού. Σκοπός είναι να προσεγγίσει μέσα από δράσεις, χώρους αναψυχής, πολιτισμού, άθλησης, εκπαίδευσης και δημιουργίας, τους πολίτες κάθε ηλικίας, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να έρθουν σ’ επαφή με την τέχνη, τον αθλητισμό, τις σύγχρονες μεθόδους της επιστήμης αλλά και τις νέες τεχνολογίες. Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας επιδιώκει μέσα από τα προγράμματά του να αναπτυχθούν νέες κοινωνικές προοπτικές, που θα προάγουν τις έννοιες της συλλογικότητας, της καινοτομίας, της ουσιαστικής ανθρώπινης επικοινωνίας, του εθελοντισμού, της ψυχοκινητικής υποστήριξης και μέσα στο πλαίσιο αυτό να προσφέρει χαρά, αισιοδοξία και ουσιαστική κοινωνική παρέμβαση.

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

Keywords
Τυχαία Θέματα