Ολα έτοιμα για το «κινητό Facebook»

13:28 8/4/2013 - Πηγή: Espresso

Εφαρμογή ικανή να μετατρέψει κάθε smartphone με λειτουργικό Android σε «κινητό Facebook» δημιούργησε ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ και η ομάδα του.

Το application «Home», που μπορεί να κατεβάσει δωρεάν κάθε χρήστης, «καταλαμβάνει» ουσιαστικά την αρχική οθόνη και το μενού του κινητού τηλεφώνου έτσι ώστε ο χρήστης να μπορεί να δει τις ενημερώσεις του και να συνομιλήσει με φίλους του στο chat χωρίς να χρειάζεται να μπει στην εφαρμογή του Facebook.

To «Home» θα είναι επίσης προεγκατεστημένο σε νέες συσκευές που θα κυκλοφορήσουν εντός του επόμενου διαστήματος στην αγορά, συμπεριλαμβανομένου και του καινούργιου μοντέλου HTC, που ονομάζεται «First», το οποίο θα κάνει το ντεμπούτο του στην αγορά στις 12 Απριλίου, όπως ακριβώς και η εφαρμογή. «Δεν φτιάξαμε καινούργιο τηλέφωνο ούτε λειτουργικό σύστημα, αλλά κάτι πολύ πιο σύνθετο από μια απλή εφαρμογή. Θέλαμε να αντιστρέψουμε τα πράγματα έτσι ώστε τα κινητά μας να είναι σχεδιασμένα με βάση τον άνθρωπο και όχι τις εφαρμογές» εξήγησε ο ιδρυτής του Facebook, Μαρκ Ζάκερμπεργκ, εξηγώντας ότι πια δεν θα χρειάζεται κανείς να ανοίξει πολλές διαφορετικές εφαρμογές για να επικοινωνήσει ή να μάθει τι συμβαίνει γύρω του. «Φέραμε όλο αυτό το περιεχόμενο σε πρώτο πλάνο», πρόσθεσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα