«Καμπάνα» στην πρώην σύντροφο του μακελάρη της Κύπρου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ«Καμπάνα» στην πρώην σύντροφο του μακελάρη της ΚύπρουΠαρασκευή, Φεβρουάριος 22, 2019 - 18:20

❱❱ Σε φυλάκιση τεσσάρων ετών καταδικάστηκε από το Κακουργιοδικείο Λευκωσίας η 21χρονη πρώην σύντροφος του Κύπριου μακελάρη Λοΐζου Τζιωνή...

...που κατηγορείται για την ανατριχιαστική διπλή δολοφονία, με θύματα τον 60χρονο Γιώργο Χατζηγεωργίου και τη σύζυγό του Ντίνα Σεργίου, στον Στρόβολο της Λευκωσίας.

Κατά την τελευταία δικάσιμο, η κατηγορούσα Αρχή απέσυρε όλες τις κατηγορίες σε βάρος της

Σάρα Σιάμς, εκτός από αυτήν της συνωμοσίας προς διάπραξη ληστείας, κατηγορία για την οποία η 21χρονη παραδέχθηκε την ενοχή της. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της δίκης, ο δικηγόρος της κατηγορουμένης υποστήριξε πως ο 33χρονος killer είχε κάνει κόλαση τη ζωή της εντολέως του, καθώς η συμπεριφορά του απέναντί της ήταν αρνητική και εξευτελιστική. Επίσης, κατέθεσε στο δικαστήριο διάφορα πειστήρια που αποδείκνυαν ότι τη ζήλευε παθολογικά, όπως δύο κινητά και ένα τάμπλετ της νεαρής, τα οποία κατέστρεψε ο Τζιωνής σε μια έκρηξη θυμού.



Ο συνήγορος της 21χρονης ανέφερε ακόμη πως ο 33χρονος βασικός κατηγορούμενος κλείδωνε μέσα στο σπίτι τη νεαρή σύντροφό του, τη χτυπούσε και τη βίαζε. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι λίγες ώρες μετά το άγριο φονικό βίασε την 21χρονη στην Αγία Νάπα. Η σφαγή του άτυχου ζευγαριού είχε «παγώσει» την Κύπρο τον Απρίλιο του 2018. Ο 60χρονος Κύπριος καθηγητής και η 59χρονη Ελληνίδα σύζυγός του είχαν βρεθεί νεκροί μέσα σε λίμνη αίματος, στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα