Οικογενειακός εμφύλιος στη Ρόδο!

ΡΕΠΟΡΤΑΖΟικογενειακός εμφύλιος στη Ρόδο!Παρασκευή, Ιανουάριος 11, 2019 - 17:09

❱❱ Απίστευτο! Γονείς καταθέτουν ασφαλιστικά μέτρα κατά των παιδιών τους

Μαλλιά κουβάρια έγιναν τα μέλη οικογένειας στη Ρόδο. Οι γονείς έφτασαν μάλιστα στο σημείο να καταθέσουν αίτηση ασφαλιστικών μέτρων σε βάρος των παιδιών τους, ζητώντας τους να μην τους πλησιάζουν σε απόσταση μικρότερη των 50 μέτρων!

Η πρωτοφανής υπόθεση, που έχει προκαλέσει σάλο στο νησί, αναμένεται να εκδικαστεί την προσεχή Δευτέρα

ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου στο οποίο έχουν προσφύγει οι δύο γονείς.

Στην αίτησή τους οι δύο σύζυγοι, υπέρ των οποίων έχει εκδοθεί ήδη από τον περασμένο Αύγουστο προσωρινή διαταγή, ζητούν να απαγορευτεί στα τρία παιδιά τους να προσβάλλουν την προσωπικότητά τους και να απέχουν από κάθε είδους εξυβριστική και απειλητική συμπεριφορά εναντίον τους, διά ζώσης ή με οποιονδήποτε τρόπο (τηλεφωνικά ή με κάθε άλλο μέσο επικοινωνίας).

Παράλληλα αιτούνται να σταματήσουν να αναρτούν στο διαδίκτυο σχόλια σε βάρος τους με προσβλητικό, εξυβριστικό και απειλητικό περιεχόμενο καθώς και να μην τους προσεγγίζουν σε απόσταση μικρότερη των 50 μέτρων!

Τους έριξαν ευθύνες

Οπως υποστηρίζουν οι γονείς, μετά τον θάνατο ενός από τα πέντε παιδιά τους από σακχαρώδη διαβήτη τον Ιούνιο του 2017, τρία από τα αδέλφια του στράφηκαν εναντίον τους, καταλογίζοντάς τους ευθύνες για τον θάνατό του.

Σύμφωνα με τους ενάγοντες, σε κάθε συνάντησή τους τόσο κατά τη νοσηλεία του στο νοσοκομείο όσο και μετά στην κηδεία του, στα μνημόσυνα ή ακόμα και σε τυχαίες συναντήσεις τους, απευθύνονταν απρεπώς εναντίον τους.

Μάλιστα, όπως υποστηρίζουν, την επόμενη μέρα της κηδείας τούς απαγόρευσαν να επισκέπτονται το μνήμα του παιδιού τους και διατείνονται ότι όσες φορές έτυχε να τους πετύχουν εκεί, τους έβρισαν χυδαία και τους εκδίωξαν βίαια.

Τα περιστατικά ήταν τόσο έντονα, που ο πατέρας αναγκάστηκε να υποβάλει σε βάρος τους τρεις διαδοχικές μηνύσεις για εξύβριση, συκοφαντική δυσφήμηση και απειλή!

Ομως, όπως υποστηρίζουν οι γονείς, παρά τις μηνύσεις οι εναγόμενοι συνέχιζαν να τους εξυβρίζουν ακόμα και με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Από την πλευρά τους, τα τρία παιδιά αρνούνται κατηγορηματικά όσα τους αποδίδουν οι γονείς τους, ενώ υποστηρίζουν ότι υπάρχουν ευθύνες για τον θάνατο του αδελφού τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα