Ιμάμης «επιτρέπει» τις σκλάβες του σεξ

16:48 2/8/2016 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΙμάμης «επιτρέπει» τις σκλάβες του σεξΤρίτη, Αύγουστος 2, 2016 - 16:47

Ο Αλί Χαμούντα διδάσκει σε τέμενος στο Κάρντιφ και φέρεται ότι «επιμόρφωσε» τρία νεαρά μέλη του ISIS

Το πράσινο φως να χρησιμοποιούν τις γυναίκες ως σκλάβες του σεξ έδωσε ιμάμης του Κάρντιφ στους εφήβους που παρακολουθούν τα κηρύγματά του, τα οποία φέρεται ότι ευθύνονται ήδη για την «επιμόρφωση» τριών μαχητών του Ισλαμικού Κράτους.

Ο σκληροπυρηνικός μουσουλμάνος ιερέας Αλί Χαμούντα, όπως αποδεικνύει ηχητικό ντοκουμέντο, είπε μπροστά σε ομάδα αγοριών ηλικίας ακόμα και 13 ετών ότι για το Ισλάμ «επιτρέπονται» οι σκλάβες του σεξ και ότι «η μέρα της κρίσης πλησιάζει», πρόβλεψη που είναι πολύ δημοφιλής στη ρητορική του Ισλαμικού Κράτους.

Πάντως, προκαλεί αίσθηση το γεγονός ότι ο Χαμούντα εξακολουθεί να έχει το ελεύθερο να κάνει κήρυγμα στη Βρετανία, στο ίδιο τέμενος όπου δύο χρόνια πριν τρεις τζιχαντιστές από το Κάρντιφ, ο Νάσερ Μουθάνα και ο Ρεγιάντ Χαν, 20 ετών τότε, και ο μικρότερος αδελφός του Μουθάνα Ασίλ, 17 ετών τότε, έφυγαν για να πολεμήσουν στη Συρία.

Στοχοποίηση της Ρωσίας



Την ώρα που πληθαίνουν τα στοιχεία ότι οι τζιχαντιστές κάνουν συστηματική δουλειά ως προς το να φανατίζουν εφήβους μουσουλμάνους στην καρδιά της Ευρώπης, το Ισλαμικό Κράτος στοχοποιεί ευθέως τώρα τη Ρωσία. Η τρομοκρατική οργάνωση με εννιάλεπτο βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube κήρυξε Τζιχάντ εναντίον της χώρας. «Ακου, Πούτιν. Θα έρθουμε στη Ρωσία και θα σας σκοτώσουμε στα σπίτια σας. Ω, αδερφοί μου, προβείτε σε Τζιχάντ και σκοτώστε και πολεμήστε τους» φωνάζει ένας άνδρας με καλυμμένο το πρόσωπο, ο οποίος οδηγεί ένα αυτοκίνητο στην έρημο και κουνά επιδεικτικά το δάκτυλο για να δώσει έμφαση στα λόγια του. Πέρα, ωστόσο, από την απειλή το βίντεο έδειχνε και οπλισμένους άνδρες να επιτίθενται σε τεθωρακισμένα οχήματα και να μαζεύουν όπλα, ενώ ο υπότιτλος εξηγεί ότι πρόκειται για «παραβίαση στρατώνα του αντιδραστικού στρατού στον διεθνή δρόμο νότια της Ακασάτ».

Πάντως, το Ισλαμικό Κράτος μπορεί να πανηγυρίζει ήδη για ένα πλήγμα εναντίον της Ρωσίας. Χθες ελικόπτερο του ρωσικού στρατού, στο οποίο επέβαιναν πέντε άνθρωποι, καταρρίφθηκε στην επαρχία Ιντίμπ. «Στο ελικόπτερο βρίσκονταν τρία μέλη πληρώματος και δύο αξιωματικοί του ρωσικού κέντρου συμφιλίωσης των εμπόλεμων μερών στη Συρία» διευκρίνισε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ. «Είχαν έναν ηρωικό θάνατο, ενώ βρίσκονταν σε ανθρωπιστική αποστολή» κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα