Η Ζιζέλ νέο πρόσωπο στο άρωμα της Μέριλιν

ΚΟΣΜΟΣΗ Ζιζέλ νέο πρόσωπο στο άρωμα της ΜέριλινΠέμπτη, Μάιος 29, 2014 - 13:21

Από τις αρχές της δεκαετίας του '50 έως σήμερα έχει διαφημιστεί από μερικές εκ των ωραιότερων γυναικών -και όχι μόνο- του Χόλιγουντ. Μετά τη Μέριλιν Μονρόε όμως καμία δεν κατάφερε να ταυτίσει το όνομά της με το θρυλικό No 5 του οίκου Chanel. Υστερα από αρκετές άστοχες επιλογές, με τελευταία εκείνη του Μπραντ Πιτ, οι υπεύθυνοι φαίνεται

πως κατάφεραν τελικά να βρουν το σωστό «πακέτο» στο πρόσωπο της Βραζιλιάνας Ζιζέλ, η οποία -σύμφωνα με την ανακοίνωσή τους- επελέγη ως νέα πρέσβειρα του αρώματος, για τη φυσική ομορφιά και τη σύγχρονη θηλυκότητα που αποπνέει.

Το 33χρονο μοντέλο, ακολουθώντας τα χνάρια της Νικόλ Κίντμαν, της Βανέσα Παραντί, της Κατρίν Ντενέβ, της Οντρέ Τοτού και προσφάτως του Μπραντ Πιτ, ξεκίνησε γυρίσματα για το διαφημιστικό σποτ του οίκου στα Χάμπτονς της Νέας Υόρκης, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Μπαζ Λάρμαν. Η Ζιζέλ δεν είναι άλλωστε «ξένη» για τον οίκο Chanel, καθώς είναι το πρόσωπο της τρέχουσας διαφημιστικής καμπάνιας για τη σειρά μακιγιάζ Les Beiges, ενώ και ο Μπαζ Λάρμαν έχει συνεργαστεί ξανά με τον γαλλικό οίκο μόδας προ δεκαετίας, σκηνοθετώντας τη Νικόλ Κίντμαν στην αντίστοιχη καμπάνια του Chanel No 5.

Το άρωμα κυκλοφόρησε το 1921 από την Γκαμπριέλ Σανέλ και γνώρισε εξαρχής μεγάλη επιτυχία, ωστόσο η φήμη του απογειώθηκε μετά τη διαφημιστική καμπάνια με τη Μέριλιν Μονρόε και τη θρυλική πλέον παραδοχής της ότι στο κρεβάτι φορούσε μόνο Chanel No 5. Το εν λόγω deal της Ζιζέλ αναμένεται να αυξήσει περαιτέρω την περιουσία της, αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Μπραντ Πιτ, που ήταν το πρόσωπο του κλασικού γυναικείου αρώματος το 2012, φημολογείται ότι είχε εισπράξει το ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ.

Και φωτογράφιση του σέξι μοντέλου που κόβει την ανάσα

Το 1998 ο Αλεξάντερ Μακ Κουίν της έδωσε το παρατσούκλι «Το Σώμα», που μέχρι τότε ανήκε στην Ελ Μακ Φέρσον. Απ' ό,τι φαίνεται, ακόμα και σήμερα δεν είναι δύσκολο να διαπιστώσει κανείς τους λόγους που ο σχεδιαστής ονόμασε έτσι τη Ζιζέλ. Στη νέα της φωτογράφιση για το εξώφυλλο του «Liu Magazine» μπορεί κανείς να θαυμάσει το αψεγάδιαστο σώμα της σε όλο του το μεγαλείο, ποζάροντας ολόγυμνη σε ένα φουσκωτό στρώμα θαλάσσης με τη μορφή δελφινιού.

Φορώντας μόνο ένα ζευγάρι πέδιλα με τακούνι στιλέτο, το top model από τη Βραζιλία χρησιμοποιεί το «δελφίνι» για να καλύψει τη γύμνια του, δείχνοντας να απολαμβάνει τον καυτό ήλιο και το δροσερό νερό της πισίνας όπου έγινε η φωτογράφιση. Εξίσου σέξι είναι όμως και οι υπόλοιπες λήψεις που δημοσιεύονται στις άλλες σελίδες του γαλλικού περιοδικού, με τη Βραζιλιάνα σταρ της πασαρέλας άλλοτε να ποτίζει τον κήπο φορώντας ψηλοτάκουνα και σέξι μονοκίνι κι άλλοτε να απολαμβάνει το τσιγάρο της ξαπλωμένη στο γκαζόν με μαύρα δερμάτινα εσώρουχα και ψηλές μπότες.

Η Ζιζέλ από την πλευρά της γνωρίζει πολύ καλά την τέχνη του γυμνού, καθώς έχει ποζάρει τόπλες δεκάδες φορές κατά το παρελθόν, ενώ και το «Lui Magazine» ξέρει πώς να φτιάχνει σέξι εξώφυλλα. Στο προηγούμενο τεύχος του είχε ποζάρει τόπλες η Ριάνα, η οποία ανεβάζοντας τη φωτογραφία του εξωφύλλου -μαζί με κάποιες άλλες από το ίδιο shooting- στο προφίλ της στο Instagram είδε να διακόπτεται η λειτουργία του λογαριασμού της για παράβαση των όρων χρήσης.

Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Keywords
Τυχαία Θέματα