Ο αμυντικός που έπαιξε φουλ επίθεση και έκλεψε την καρδιά της Εριέττας

SHOWBIZΟ αμυντικός που έπαιξε φουλ επίθεση και έκλεψε την καρδιά της ΕριέτταςΠέμπτη, Μάιος 29, 2014 - 12:53

Και εκεί που νομίζαμε ότι η Εριέττα Κούρκουλου συνέχιζε να απολαμβάνει τον έρωτα στην αγκαλιά του Γιάννη Μυγδαλά, η είδηση ήρθε από τα social media. Η κόρη της Μαριάννας Λάτση και του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου έχει χωρίσει από τον Θεσσαλονικιό επιχειρηματία και είναι πλέον ζευγάρι με τον ποδοσφαιριστή του

Πανιωνίου Νίκο Παντίδο.

Το ειδύλλιο είναι σχετικά φρέσκο, όμως οι δύο νέοι δείχνουν πολύ ερωτευμένοι, ενώ δεν διστάζουν να ανταλλάζουν δημοσίως φιλιά, χωρίς να ανησυχούν για τα αδιάκριτα βλέμματα. Πρόσφατα μάλιστα ο φωτογραφικός φακός τούς «τσάκωσε» σε τρυφερές στιγμές στη Βουλιαγμένη.

Την Εριέττα τη γνωρίζουμε: είναι γοητευτική, φιλόζωη και σχεδιάστρια ρούχων, με στιλ που συζητιέται αλλά και αντιγράφεται από τις νεαρές θαυμάστριές της. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να μη γοητευτεί από τον 23χρονο σέντερ μπακ, ο οποίος είναι όχι απλώς in fashion με τις στιλιστικές επιλογές του και τα πολλά του tattoos, αλλά θα μπορούσε να αποτελεί style icon για πολλούς συνομήλικούς του. Επίσης είναι λάτρης των social media, αφού χρησιμοποιεί κατά κόρον το twitter, αλλά πολύ περισσότερο το Ιnstagram, ανεβάζοντας φωτογραφίες με βασικά θέματα τον... εαυτό του (με χαρά βλέπουμε ότι διαβάζει «Espresso») αλλά και το τετράποδό του.

Πάντως, σε μία από αυτές εικονίζεται αγκαλιά με την αγαπημένη του, στην οποία δίνει ένα τρυφερό φιλί, ενώ μαζί τους ποζάρουν ο κολλητός της Εριέττας, Κώστας Μαρτάκης και ο στενός συνεργάτης του αδερφού της Πάρη, Γιώργος Αρσενάκος.

Σάσα Σταμάτη

Keywords
Τυχαία Θέματα