Η Ζέτα Θεοδωροπούλου έφερε στον κόσμο τον Ταχτσίδη τζούνιορ

15:27 9/7/2018 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΗ Ζέτα Θεοδωροπούλου έφερε στον κόσμο τον Ταχτσίδη τζούνιορΔευτέρα, Ιούλιος 9, 2018 - 15:26

❱❱ «Σε περίμενα, σε είχα ονειρευτεί, σε είχα φανταστεί και σήμερα ήρθες στη ζωή μας να δώσεις περισσότερο νόημα και λόγους να υπάρχω και αιτίες να ζω! Κωνσταντίνε μου, μικρό μου αγοράκι, να μας ζήσεις, να είσαι υγιής και καλότυχος».

Με τα παραπάνω τρυφερά λόγια η Ζέτα Θεοδωροπούλου έκανε γνωστό το χαρμόσυνο γεγονός της γέννησης του Ταχτσίδη τζούνιορ.

Το δεύτερο παιδί του γνωστού ποδοσφαιριστή και της όμορφης

συζύγου του ήρθε στον κόσμο το πρωί του Σαββάτου, στις 11.20, με καισαρική τομή.

«Ενα σώμα, δυο καρδιές, σήμερα χωρίστηκαν... Για εννέα μήνες ζούσες από εμένα, μέσα από το αίμα μου, την αναπνοή μου... Εγώ κι εσύ 1, ένιωθες ό,τι ένιωθα και μόνο εσύ ξέρεις πώς χτυπάει η καρδιά μου, αφού την άκουγες κάθε μέρα» έγραψε η Ζέτα στη συγκινητική ανάρτησή της, δημοσιεύοντας φωτογραφίες με το χεράκι και το ποδαράκι του μωρού της μέσα από το μαιευτήριο Ρέα.

Ο Ταχτσίδης τζούνιορ, που θα πάρει το όνομα Κωνσταντίνος, γεννήθηκε 3 κιλά και 880 γραμμάρια και 52 πόντους, ξετρελαίνοντας τους γονείς του, αλλά και την αδελφούλα του Αφροδίτη, η οποία περίμενε με ανυπομονησία την άφιξη του πελαργού.

«Εμείς οι γονείς σου θα σου δώσουμε βάσεις να πατήσεις στα πόδια σου και φτερά για να πετάξεις. Σου υπόσχομαι πολλή αγάπη και ότι θα κάνουμε τα πάντα να γίνεις άνθρωπος σωστός» συμπλήρωσε η Ζέτα στη χαρμόσυνη ανάρτησή της.

Keywords
Τυχαία Θέματα