Η Ζένια Σολδάτου είχε πέσει στα… δίχτυα του ωραίου «MasterChef» Γιώργου Λασκαρίδη (video)

Τώρα η Λότους, τότε η Ζένια Σολδάτου. Ο καρδιοκατακτητής του φετινού «MasterChef» Γιώργος Λασκαρίδης μάλλον έχει… παρελθόν στα ελληνικά realities. Η πρώην παίκτρια του «Power of Love» μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε!» αποκάλυψε το ειδύλλιο, χωρίς βέβαια να τον ονοματίσει.

«Κάποιο διάστημα έβλεπα φανατικά το “MasterChef”, υπήρχε και υπάρχει ένας συγκεκριμένος λόγος γι’ αυτό. Για να στηρίξω ένα παιδί που τον γνωρίζω από το παρελθόν… Υπήρχε ένα ψιλοφλέρτ μπορώ να πω. Πριν από δύο χρόνια είχαμε γνωριστεί. Είναι από τους δυνατούς

παίκτες. Δεν μπήκα στη διαδικασία να του στείλω μήνυμα γιατί είχαμε κόψει. Έχει σχέση απ’ όσο γνωρίζω, είχα κι εγώ σχέση και δεν έλαβα και μήνυμά του όταν ήμουν στο “Power of Love” για να του στείλω κι εγώ» είπε η μελαχρινή καλλονή.

Η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της ανέφεραν τα τέσσερα αγόρια που έχουν μείνει στο παιχνίδι και δεν είναι άλλοι από τους Γιώργο Λασκαρίδη, Σταύρο Βαρθαλίτη, Σταυρή Γεωργίου και Δημήτρη Μπέλλο, και άρχισαν τις εικασίες. Η Ζένια Σολδάτου πάντως δεν επεκτάθηκε ούτε αποκάλυψε το όνομα του διαγωνιζομένου του «MasterChef» με τον οποίο είχε φλερτ.

Η ομάδα της εκπομπής ωστόσο κατέληξε ότι μάλλον πρόκειται για τον Γιώργο Λασκαρίδη, αφού ο Σταυρής μένει μόνιμα στην Κύπρο, ενώ ο Δημήτρης Μπέλλος ζούσε μόνιμα τα τελευταία χρόνια στη Νορβηγία. Επιπλέον, ακόμα ένα στοιχείο που οδηγεί στον Λασκαρίδη είναι ότι η Ζένια ανέφερε ότι έχει σχέση. Ο Γιώργος Λασκαρίδης είναι γνωστό πως είναι πλέον… αλλού και πολύ ερωτευμένος με την ξένη σύντροφό του, τη Λότους.

Keywords
Τυχαία Θέματα