Η Ζενεβιέβ Μαζαρί στη θέση του τέταρτου κριτή του «GNTM»

Επιτέλους λύθηκε το… αίνιγμα για το ποιος θα πάρει τη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στην κριτική επιτροπή του «GNTM».

Τέλος στα «σενάρια» για τον τέταρτο κριτή έβαλε σχετική ανακοίνωση του Star, που γνωστοποιεί ότι δεν είναι άλλη από τη Ζενεβιέβ Μαζαρί. «Με τα καυστικά αλλά εύστοχα σχόλιά της θα δώσει το δικό της στίγμα στην πιο απαιτητική σεζόν του διαγωνισμού» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Η Ζενεβιέβ λοιπόν, που τις δύο προηγούμενες σεζόν ήταν η creative

director του παιχνιδιού, στον νέο κύκλο θα έχει διπλό ρόλο, αφού και θα διατηρήσει την προηγούμενη ιδιότητά της και θα καθίσει τελικά δίπλα στη Βίκυ Καγιά, στον Δημήτρη Σκουλό και τον Άγγελο Μπράτη. Επομένως, οι φήμες που ήθελαν τον Γιώργο Καράβα στην κριτική επιτροπή δεν ισχύουν, αφού το διεθνώς αναγνωρισμένο μοντέλο και personal trainer θα είναι ο νέος coach των αγοριών και των κοριτσιών στη θέση της Έλενας Χριστοπούλου.

Η τέταρτη κριτής του reality μόδας του Star δημοσίευσε χθες μια φωτογραφία από τα παρασκήνια του τρίτου κύκλου και σχολίασε στην κάμερα του «Ευτυχείτε!»: «Φέτος έγινε η πρόταση. Δεν αλλάζει κάτι στη δουλειά μου, creative director παραμένω, απλώς θα είμαι και κριτής. Στο “GNTM” συνηθίζεται ο creative director να είναι και κριτής, συμβαίνει στο εξωτερικό. Την κριτική έτσι κι αλλιώς την έκανα, απλώς τώρα θα μετράει η ψήφος μου. Δεν αλλάζει κάτι σε μένα».

Keywords
Τυχαία Θέματα