Η Βικτόρια Μπέκαμ «πέταξε» τις γόβες και πήγε στην Κένυα

ΚΟΣΜΟΣΗ Βικτόρια Μπέκαμ «πέταξε» τις γόβες και πήγε στην ΚένυαΠαρασκευή, Οκτώβριος 14, 2016 - 19:10

Αφησε πίσω της τα δωδεκάποντα και τις δημιουργίες διάσημων συναδέλφων της στον χώρο της μόδας και πήρε τον γιο της για να του δείξει, κυριολεκτικά, τη μαύρη πλευρά της ζωής. Η σνομπ Βικτόρια Μπέκαμ, με την ιδιότητα της πρέσβειρας των Ηνωμένων Εθνών στον τομέα της καταπολέμησης του AIDS, επισκέφθηκε πριν από μερικές ημέρες την Κένυα,

συνοδευόμενη από τον 17χρονο Μπρούκλιν, ο οποίος αποδείχτηκε πως ξέρει να προσαρμόζεται στα δεδομένα. Οσο για τους ντόπιους συνομήλικούς του, είχαν την ευκαιρία να παίξουν ποδόσφαιρο μ’ έναν Μπέκαμ, έστω κι αν δεν ήταν ο Ντέιβιντ.

Η 41χρονη πρώην Spice Girl, φορώντας ένα λευκό πουκάμισο, τζιν παντελόνι και μαύρες σαγιονάρες, ελάφρυνε ακόμα και το make up της, ώστε να δένει με το περιβάλλον στο οποίο βρέθηκε, ενώ ο γιος της δεν χρειάστηκε να κάνει τίποτα. Ηταν απλά ο τυπικός έφηβος της ηλικίας του, με μόνη διαφορά ίσως ότι ήταν άνετος μπροστά στον φωτογραφικό φακό, κάτι που δεν έχουν οι περισσότεροι 17άρηδες. Δεν δίστασε να δεχτεί την πρόσκληση για έναν ποδοσφαιρικό αγώνα και μάλλον χάρηκε πολύ αυτήν την εμπειρία του. Οσο για τη μητέρα του, έκανε για δεύτερη φορά το ταξίδι στη μαύρη ήπειρο, καθώς είχε ξαναβρεθεί εκεί το 2014, αμέσως μετά την επιλογή της ως πρέσβειρας καλής θελήσεως του ΟΗΕ για το AIDS.

Μαμά και γιος ξεκίνησαν το τριήμερο ταξίδι τους από την επαρχία Κιάμπου, βόρεια του Ναϊρόμπι, επισκεπτόμενοι νοσοκομείο, οι γιατροί του οποίου κάνουν αγώνα για να μειωθεί η μητρική και η παιδική θνησιμότητα στη χώρα. Η Μπέκαμ δεν έκρυψε ότι εντυπωσιάστηκε με τις εικόνες που αντίκρισε, ενώ ο Μπρούκλιν πήρε στην αγκαλιά του ένα μωρό, στο οποίο δόθηκε το όνομά του. Φυσικά, δεν έλειψαν και οι φολκλόρ στιγμές, όταν οι ντόπιοι χόρεψαν για τη Βικτόρια και τον Μπρούκλιν Μπέκαμ.

Keywords
Τυχαία Θέματα