Η στιλίστρια του «Sex and the City» Patricia Field στην Αθήνα για λαμπερό fashion party

SHOWBIZΗ στιλίστρια του «Sex and the City» Patricia Field στην Αθήνα για λαμπερό fashion partyΤρίτη, Μάιος 20, 2014 - 16:27

ΑΓΑΠΑΕΙ την Ελλάδα, άλλωστε έχει καταγωγή από τη χώρα μας, και με κάθε ευκαιρία την επισκέπτεται. Πόσο μάλλον τώρα που έχει κι έναν λόγο παραπάνω. Η στιλίστρια Patricia Field θα παρευρεθεί απόψε σε μεγάλο fashion party που διοργανώνεται προς τιμήν της στο μαγαζί του Φώτη Σεργουλόπουλου στο Γκάζι. Η αφορμή είναι το Outview Festival 2014 και η προβολή της ταινίας «The little house that could» του Mars Roberge, ένα ντοκιμαντέρ-αφιέρωμα για την ιστορία του γνωστού οίκου μόδας της Field, η οποία έχει βραβευτεί και με Emmy. Και μπορεί εμείς να τη γνωρίσαμε ως μία από τις πιο γνωστές ενδυματολόγους και σχεδιάστριες κοστουμιών για την τηλεόραση και τον κινηματογράφο (είχε προταθεί για Οσκαρ κοστουμιών της ταινίας «Ο διάβολος φορούσε Prada»), παράλληλα όμως διατηρεί boutique με τη δική της σειρά ρούχων.

Η Field έχει αναγνωριστεί διεθνώς και ανέβασε το επίπεδο του τηλεοπτικού glamour όταν ανέλαβε τα κοστούμια της δημοφιλούς αμερικανικής σειράς «Sex and the City», του πιο fashionable σίριαλ στην ιστορία της τηλεόρασης. Παράλληλα, έχει ανακηρυχθεί πρώτη στην κατάταξη του «Time Magazine» για τους «100 Most Influential Fashion Icons Of All Time» (100 πιο επιδραστικά είδωλα της μόδας όλων των εποχών). Είναι πρωτοπόρος στον χώρο της κι έχει φέρει στην επιφάνεια ένα νέο ενδυματολογικό στιλ για τις γυναίκες, δημιουργώντας ένα ολόκληρο ρεύμα στην παγκόσμια μόδα.

Σάσα Σταμάτη

Keywords
Αναζητήσεις
sex in the citycity of athens siri a
Τυχαία Θέματα