Η Στικούδη έβαλε ζαρτιέρες και τρέλανε τα πλήθη!

SHOWBIZΗ Στικούδη έβαλε ζαρτιέρες και τρέλανε τα πλήθη!Τρίτη, Ιούλιος 24, 2018 - 16:57

❱❱ Πολλαπλά «τραύματα» και «εμφράγματα» προκάλεσε ξανά στον αντρικό πληθυσμό η Κατερίνα Στικούδη! Πώς;

Μα, όπως συνήθως, κάνοντας μία καυτή ανάρτηση στο Instagram! Αυτή τη φορά η εκρηκτική τραγουδίστρια έγινε αβάσταχτα σέξι φορώντας κόκκινο κορμάκι και ζαρτιέρες, και το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης ταρακουνήθηκε για τα καλά! Είναι γεγονός ότι η αισθησιακή Κατερίνα μάς έχει συνηθίσει σε προκλητικές ενδυματολογικές επιλογές.

Μπορεί, άλλωστε, να τις υποστηρίξει, αφού διαθέτει ένα από τα ωραιότερα σώματα στην εγχώρια showbiz και της ταιριάζουν τα ρούχα που αφήνουν ελάχιστα στη φαντασία. Ετσι συνέβη και πρόσφατα σε ένα live της, όπου εμφανίστηκε on stage με ένα κατακόκκινο κορμάκι, κάπα ασορτί χρώματος και μια ζώνη που κατέληγε σε ζαρτιέρες.

Το κολάσιμο σύνολο ολοκλήρωναν το κόκκινο κραγιόν της τραγουδίστριας και ένα ζευγάρι μεγάλοι κρίκοι στα αυτιά της. Με το μικρόφωνο στο χέρι η Κατερίνα φωτογραφήθηκε επί το έργον και ανέβασε το «κλικ» στο Instagram, προκαλώντας ντελίριο στους θαυμαστές της. Μέσα σε δευτερόλεπτα τα likes έφτασαν σε τετραψήφιο αριθμό. Χιλιάδες ήταν και τα σχόλια των followers της. «Φωτιά στα κόκκινα» ήταν μια ατάκα που χρησιμοποίησαν πολλοί. Ακόμη περισσότεροι ήταν, βέβαια, εκείνοι που προθυμοποιήθηκαν να αναλάβουν χρέη... πυροσβέστη!

Keywords
Τυχαία Θέματα