Παντρεμένη δικηγόρος στα «δίχτυα» νεαρού γόη

SHOWBIZΒουίζουν τα κοσμικά σαλόνια!Παντρεμένη δικηγόρος στα «δίχτυα» νεαρού γόηΤρίτη, Ιούλιος 24, 2018 - 16:48

❱❱ «Μέλι» φαίνεται πως έχει ένας νεαρός επιχειρηματίας από το Αίγιο, στην αγκαλιά του οποίου πέφτουν η μία μετά την άλλη επώνυμες Αθηναίες!

Ο κεραυνοβόλος έρωτάς του, όμως, με γνωστή -παντρεμένη- δικηγόρο της πρωτεύουσας και κάποια χρονάκια μεγαλύτερή του είναι το νέο talk of the town.

Η γοητευτική γυναίκα τις τελευταίες ημέρες εμφανιζόταν στα κανάλια με αφορμή ένα έγκλημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο,

οπότε με το που πάτησε το πόδι της στο Αίγιο άρχισαν τα κουτσομπολιά. Ο νεαρός Αιγιώτης φωτογραφίζεται μαζί της σε παραλίες και πισίνες, ενώ η δικηγόρος μοιάζει να πετάει στα... ουράνια, αφού συνεχώς τον αγκαλιάζει και τον φιλάει, λάμποντας ολόκληρη.

Ο ωραίος νεαρός, όμως, κεραυνοβολήθηκε τόσο γρήγορα που... ξέχασε να χωρίσει από τις άλλες κοπέλες με τις οποίες είχε συνάψει σχέση! Ετσι, όταν μαθεύτηκε η σχέση του με την Αθηναία άρχισαν οι απειλές και οι βρισιές, ενώ σύμφωνα με την πατρινή εφημερίδα «Κόσμος» ένα εκ των πληγωμένων κοριτσιών από την Πάτρα τον χαρακτήρισε «ζιγκολό», γεγονός που τρομοκράτησε αρκετές πρώην, που έτρεχαν σε γυναικολόγους για να υποβληθούν σε προληπτικές εξετάσεις. Στο μεταξύ, το διαδίκτυο έχει γεμίσει φωτογραφίες του γυναικοκατακτητή με την παντρεμένη δικηγόρο αγκαλιά, με το κους κους στο Αίγιο και στα κοσμικά σαλόνια της Αθήνας να συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό.

Keywords
Αναζητήσεις
δικηγορος με νεαρο αιγιωτη
Τυχαία Θέματα