Η sexy Κάιλι Τζένερ είναι έγκυος!

ΚΟΣΜΟΣΗ sexy Κάιλι Τζένερ είναι έγκυος!Δευτέρα, Σεπτέμβριος 25, 2017 - 17:53

❱❱ Περιμένει το πρώτο της παιδί από γνωστό ράπερ

«Αισθάνομαι πως στα 30 είναι αργά» είχε πει η βενιαμίν της οικογένειας Καρντάσιαν Τζένερ, Κάιλι, όταν είχε ερωτηθεί για τη μητρότητα και προφανώς το εννοούσε, αφού, σύμφωνα με δημοσιεύματα, περιμένει το πρώτο της παιδί από τον ράπερ τραγουδιστή, συνθέτη και μουσικό παραγωγό Τράβις Σκοτ. Φωτογραφίες που δημοσιεύονται απεικονίζουν την 20χρονη να φορά φαρδιά ρούχα προκειμένου να κρύψει τα σημάδια του ευτυχούς γεγονότος.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο «Paper» είχε αποκαλύψει πως δεν ήθελε να αποκτήσει το πρώτο της παιδί μετά τα 30 της. Και φαίνεται πως το ήθελε πολύ, αφού δεν περίμενε ούτε ως τα 25 της που σκεφτόταν να αποκτήσει το πρώτο της.

Μακριά από τη δημοσιότητα

Επιπλέον, σύμφωνα με πηγές του ΤΜΖ, ο πατέρας του παιδιού της, Τράβις, φέρεται ότι είπε σε φίλους του ότι η ζωή του αλλάζει. Εφόσον επιβεβαιωθεί η εγκυμοσύνη, τότε οι φανατικοί θαυμαστές της επιτυχημένης επιχειρηματία ίσως τη δουν να απομακρύνεται από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού, όπως είχε πει στο «Elle» «θα ήθελα πολύ να έχω την οικογένειά μου, τα παιδιά μου σε μια μεγάλη φάρμα στο Malibu, να πετάξω το τηλέφωνό μου και απλά να ζήσω τη ζωή μου, χωρίς να κάνω ό,τι κάνω πια».

Τα νέα της εγκυμοσύνης σόκαραν ακόμη και τη μητέρα της Κρις, η οποία δήλωσε πως θα στηρίξει την κόρη της με κάθε τρόπο. Δεδομένου ότι λίγες μέρες πριν ανακοινώθηκε ότι 20χρονη παρένθετη μητέρα κυοφορεί το τρίτο παιδί της αδελφής της Κιμ και του Κάνιε, κυκλοφορεί και η ανάλογη φημολογία πως είναι εκείνη η παρένθετη μητέρα.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα