Τα super models των 90s ανέβηκαν στην πασαρέλα

ΚΟΣΜΟΣΤα super models των 90s ανέβηκαν στην πασαρέλαΔευτέρα, Σεπτέμβριος 25, 2017 - 17:51

❱❱Ταξίδι στον χρόνο έκανε η Ντονατέλα Βερσάτσε στην επίδειξή της στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου, που ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του αδερφού της και ιδρυτή του οίκου Τζιάνι Βερσάτσε.

Τα σούπερ μόντελ της δεκαετίας του '90, η 49χρονη πια Κάρλα Μπρούνι, η 47χρονη Κλόντια Σίφερ, η συνομήλική της Ναόμι Κάμπελ, η 51χρονη Σίντι Κρόφορντ

και η 48χρονη Ελένα Κρίστενσεν, ύστερα από πρόσκλησή της, εμφανίστηκαν όλες μαζί πάνω στην πασαρέλα φορώντας εντυπωσιακά χρυσαφιά μάξι φορέματα με σκισίματα, που παραπέμπουν στις πρώτες δημιουργίες του μόδιστρου, ο οποίος δολοφονήθηκε ακριβώς πριν από 20 χρόνια.

Το ταξίδι στο fashion μεγαλείο της δεκαετίας του '90 έγινε εφικτό και ηχητικά, αφού το μουσικό χαλί ήταν η μεγάλη επιτυχία του Τζορτζ Μάικλ «Freedom», στο βιντεοκλίπ της οποίας πρωταγωνιστούσαν τόσο η Κάμπελ όσο και η Κρόφορντ.

Τα κορυφαία μοντέλα, εμφανώς συγκινημένα, πριν παρουσιάσουν τα ρούχα πόζαραν για τις απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες μαζί με την Ντονατέλα Βερσάτσε. «Δεν μπορώ καν να περιγράψω τα συναισθήματα που είχα σήμερα» έγραψε η Κρόφορντ στον λογαριασμό της στο Instagram, συνοδεύοντας τη φωτογραφία που ανέβασε με τα μοντέλα της «σειράς» της και την Ντονατέλα. Η δε Κάμπελ ανέβασε ένα βίντεο σχολιάζοντας «τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν τη στιγμή» και ευχαρίστησε τη Βερσάτσε «που τις έκανε όλες να μαζευτούν και πάλι».

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα