Η sexy «Δαλιδά» στον Ιερό Βράχο

SHOWBIZΗ sexy «Δαλιδά» στον Ιερό ΒράχοΤρίτη, Μάρτιος 28, 2017 - 17:55

Εντυπωσιακή η Σβέβα Αλβιτι στο Γαλλικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου

Μια sexy Ιταλίδα αναστάτωσε την Αθήνα! Το μοντέλο και ηθοποιός Σβέβα Αλβιτι ήρθε στη χώρα μας, με αφορμή το Γαλλικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου, και κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία της, με την εντυπωσιακή κορμοστασιά και τον «αέρα» της Ρώμης που έφερε μαζί της.

Από την ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ

Η 33χρονη, η οποία άρχισε να ασχολείται με το μόντελινγκ στις αρχές του 2000, όταν την ανακάλυψε μια «κυνηγός» μοντέλων, πρωταγωνιστεί στην ταινία «Dalida» της Λίζα Αζουέλος, η οποία αφορά τη θρυλική ερμηνεύτρια Δαλιδά. Το φιλμ άνοιξε τη φετινή διοργάνωση στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση και η γοητευτική Ρωμαία έδωσε το «παρών» στη βραδιά, εντυπωσιάζοντας τους καλεσμένους.

Την περασμένη Κυριακή, πάντως, αποφάσισε να κάνει και λίγο... τουρισμό, γι' αυτό και ανέβηκε στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης για να θαυμάσει τον Παρθενώνα και τα άλλα σημαντικά μνημεία της ιστορικής και της αρχιτεκτονικής κληρονομιάς μας. Ντυμένη απλά, με μαύρο Τ-shirt, σκισμένο τζιν και παπούτσια loafers, η Σβέβα έκανε πολλά κεφάλια να γυρίσουν, καθώς δεν ήταν μόνο εντυπωσιακή μέσα στην απλότητά της, αλλά και χαμογελαστή.



Στην πρεμιέρα του κινηματογραφικού φεστιβάλ, πάντως, επέλεξε πράσινο φόρεμα και προσεγμένα αξεσουάρ (η τσάντα και τα παπούτσια της έγιναν αντικείμενα θαυμασμού), ενώ στο πάρτι που δόθηκε προς τιμήν της στο κλαμπ του Φώτη Σεργουλόπουλου, στο Γκάζι, επέλεξε girly pink δημιουργία.
Εκεί είχε την ευκαιρία να γνωρίσει Ελληνες ηθοποιούς, μεταξύ των οποίων και τον Αποστόλη Τότσικα, με τον οποίο είχαν μια διασκεδαστική συνομιλία.

Ο ρόλος

Θα πρέπει να επισημάνουμε πως η Σβέβα διεκδίκησε τον ρόλο της Δαλιδά, η οποία έχει ερμηνεύσει, μεταξύ άλλων, το συγκλονιστικό κομμάτι «Je suis malade», ανάμεσα σε 250 ηθοποιούς. Μάλιστα, τόσο η Πενέλοπε Κρουζ όσο και η Λετίσια Κάστα βρίσκονταν στη λίστα με τις υποψήφιες, ωστόσο «κατατροπώθηκαν» από τη σέξι Ιταλίδα.

Οταν σε συνέντευξή της τη ρώτησαν αν έχει κάποια κοινά με τη μεγάλη ντίβα του τραγουδιού, η Αλβιτι ήταν αφοπλιστική: «Νιώθω ακριβώς όπως εκείνη στην ανάγκη να αγαπήσω και να αγαπηθώ, μοιραζόμαστε την ίδια δύναμη και ευαισθησία».

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα