Ούρλιαζε και έλεγε ότι είμαι ανίκανος

ΡΕΠΟΡΤΑΖΟύρλιαζε και έλεγε ότι είμαι ανίκανοςΤρίτη, Μάρτιος 28, 2017 - 17:41

Σε κατ' οίκον περιορισμό, αλλά με ηλεκτρονική επιτήρηση -το γνωστό «βραχιολάκι»-, τέθηκε μετά την απολογία του, με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή λόγω της κατάστασής του, ο παραολυμπιονίκης Βασίλης Τσαγκάρης. Στην απολογία του, ο 39χρονος αθλητής, που κατηγορείται για τη δολοφονία του 47χρονου Μάριου Λουκόπουλου μέσα στο πρακτορείο ΟΠΑΠ που διαθέτει στο Μοσχάτο,

τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής, έδωσε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τις στιγμές που προηγήθηκαν της δολοφονίας του ξενοδόχου.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΜΙΛΤΟ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗ

Οπως είπε, το θύμα μπήκε το μοιραίο βράδυ στο πρακτορείο του και άρχισε να τον βρίζει και να τον προσβάλλει. «Μπήκε μέσα στο πρακτορείο και άρχισε να με βρίζει. Μου φώναζε ότι είμαι ανίκανος να έχω σεξουαλικές επαφές, γιατί είμαι ανάπηρος, ότι επειδή είμαι καθηλωμένος δεν με υπολογίζει καμία γυναίκα. Ούρλιαζε ότι είμαι ανίκανος». Ο Μάριος Λουκόπουλος βρισκόταν σε δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του, η οποία θεωρείται «πέτρα του σκανδάλου» στην υπόθεση, καθώς τον κατηγορούσε για βίαιη συμπεριφορά. Αυτός ήταν ο λόγος που τον οδήγησε στο πρακτορείο του Βασίλη Τσαγκάρη στο Μοσχάτο. Εκεί, όπως υποστήριξε ο παραολυμπιονίκης στον ανακριτή, το θύμα ζήτησε να καταθέσει ότι η πρώην σύζυγός του διατηρούσε ερωτική σχέση μαζί του.

«Αν δεν έρθεις να καταθέσεις στο δικαστήριο ότι τα είχες με τη γυναίκα μου όταν ήμασταν παντρεμένοι, θα σκοτώσω τη μάνα σου και τον αδελφό σου! Εσύ είσαι άχρηστος! Εσένα δεν σε λογαριάζω» φέρεται ότι είπε το θύμα στον δράστη, λίγο πριν γίνει το μοιραίο.

Ο Βασίλης Τσαγκάρης ισχυρίστηκε ακόμη ότι το θύμα τού επιτέθηκε πρώτο με βίαιο τρόπο και τότε άρπαξε το όπλο που είχε παράνομα στο πρακτορείο για να αποτρέψει το ενδεχόμενο ληστείας. Ο Μάριος Λουκόπουλος του έπιασε τα χέρια και εκείνη τη στιγμή ο παραολυμπιονίκης τον πυροβόλησε για πρώτη φορά.

«Βρισκόμουν σε άμυνα»

«Τι κάνεις; Με σκότωσες!» είπε το θύμα στον 39χρονο, ο οποίος τον πυροβόλησε ξανά. «Βρισκόμουν σε άμυνα» υποστήριξε στον ανακριτή κατά την έξοδό του από το ανακριτικό γραφείο ο Βασίλης Τσαγκάρης. «Λυπάμαι για ό,τι έγινε. Να μη συμβεί σε κανέναν άνθρωπο αυτό που συνέβη σ' εμένα. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. Ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου τη Δικαιοσύνη και εσάς για τα καλά σας λόγια». Νωρίτερα είχε αναφέρει: «Είναι αρκετά δύσκολη στιγμή για μένα και την οικογένειά μου. Σας παρακαλώ να τη σεβαστείτε».

«Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από την εξέλιξη της δικαστικής διαδρομής. Εφαρμόζεται για πρώτη φoρά σε απολογούμενο ο όρος της ηλεκτρονικής επιτήρησης. Ο παραολυμπιονίκης κρίθηκε δράστης υπό ειδικές συνθήκες» δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισης Πέτρος Μαντούβαλος και συνέχισε: «Το καλύτερο μνημόσυνο ήταν ότι ο ίδιος υπήρξε ειλικρινέστατος στην απολογία του, και αυτή είναι η συγγνώμη του. Ο κατηγορούμενος είπε ότι υπήρξε αντιδικία σφοδρή, μετά και την προκλητική παρουσία της άλλης πλευράς. Ζήτησε πολλές φορές συγγνώμη».

Σε κατάσταση σοκ η πρώην σύζυγος, που αποκάλυψε κάποια περίεργα περιστατικά

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η πρώην σύζυγος του θύματος που διατηρούσε σχέση με τον Βασίλη Τσαγκάρη. Δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη και έχει καταρρεύσει ψυχολογικά. Η 36χρονη Κατερίνα μιλά στην «Espresso» διά της συνηγόρου της, Αλεξάνδρας Κρεμυζά, τονίζοντας ότι η σχέση της με τον παραολυμπιονίκη είχε τελειώσει πριν από περίπου 11 μήνες.

«Με κράτησε όμηρο»

«Ο Μάριος ήταν αρκετά βίαιος και ζητούσε από τον Βασίλη να καταθέσει στο δικαστήριο πως είχαμε σχέση. Τον απειλούσε. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα έφταναν ως εκεί τα πράγματα. Μία φορά με κράτησε όμηρο και μου είχε βάλει χειροπέδες» μας λέει. Η «μοιραία» γυναίκα βρίσκεται ακόμη και σήμερα σε τραγική κατάσταση και δείχνει να μην μπορεί να δεχτεί το τραγικό παιχνίδι της μοίρας. Στην κατάθεσή της στην Αστυνομία, την οποία εξασφάλισε η «Espresso», περιγράφει συνταρακτικές λεπτομέρειες και περίεργα περιστατικά στη διάρκεια της σχέσης της με τον δολοφονημένο Μάριο Λουκόπουλο.

«Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στη σχέση μου με τον πρώην άνδρα μου ήταν τον Απρίλιο του 2007, όταν, ενώ είχε την κόρη μας αγκαλιά και του ζήτησα να μου τη δώσει για να την ταΐσω, παρατήρησα ότι, όταν μου την έδωσε, ήταν ερεθισμένος. Μου εξήγησε ότι δεν ήταν αυτό που νόμιζα, αλλά για μένα το ποτήρι είχε σπάσει» ανέφερε στους αστυνομικούς.

Οπως λέει, γνώρισε τον παραολυμπιονίκη το 2014. Ο Βασίλης Τσαγκάρης έμενε κοντά στο σπίτι της.

«Πρώτα γνώρισα τη μαμά του και μέσω αυτής τον Βασίλη. Εξελίχθηκε σε συμπάθεια αυτό και τον Σεπτέμβριο του 2015 ήρθαμε σε ερωτική επαφή. Από εκεί και μετά δεν είχαμε ερωτική επαφή ως το Μάρτιο του 2016. Επειδή ο Μάριος είχε τρέλα με τα ηλεκτρονικά, είχε βάλει κοριούς στο σπίτι και το αυτοκίνητο και με παρακολουθούσε. Ετσι έμαθε...» υποστήριξε στην κατάθεσή της. Τόνισε ακόμη ότι ο σύζυγός της απειλούσε ότι θα τη σκότωνε, καθώς της είχε πει: «Σήμερα τελείωσαν όλα. Από δω μέσα δε θα βγεις ζωντανή, θα σε σκοτώσω και μετά θα σκοτώσω τον μ...κα που γ...σαι και τη μάνα του»!

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα