Η σέξι Κλαούντια, βασίλισσα της συμμορίας ναρκωτικών!

17:48 6/6/2014 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΗ σέξι Κλαούντια, βασίλισσα της συμμορίας ναρκωτικών!Παρασκευή, Ιούνιος 6, 2014 - 17:42

Είναι νέα, όμορφη και σέξι. Αγαπά τα όπλα, την πολυτέλεια και τα κοινωνικά δίκτυα, αν και τα τελευταία μπορεί να της στοιχίσουν καριέρα και ελευθερία. Γιατί, πέρα απ' όλα τα άλλα, είναι αδίστακτη και χωρίς έλεος, βασικά προσόντα στον χώρο των καρτέλ ναρκωτικών.

Η Κλαούντια Οτσόα Φελίξ είναι η νέα «βασίλισσα» της Los Antrax, μίας από τις πιο ειδεχθείς συμμορίες ναρκωτικών του Μεξικού, παρακλάδι του καρτέλ Sinaloa, βασικού προμηθευτή των ΗΠΑ.

Η Οτσόα Φελίξ, μητέρα τριών παιδιών, διαδέχτηκε τον αρχηγό της συμμορίας Χοσέ Ροντρίγκο Αρετσίγκα Γκαμπόα, του οποίου υπήρξε ερωμένη για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο αρχηγός συνελήφθη πρόσφατα στην Ολλανδία κατηγορούμενος για παράνομη διακίνηση ναρκωτικών, αλλά και ως υπεύθυνος για πολλές δολοφονίες. Τον «κάρφωσε» η απροσεξία του στα social media. Ανέβαζε φωτογραφίες του στο Instagram, δίνοντας στοιχεία στην αστυνομία για να τον παγιδεύσει.

Η 27χρονη μελαχρινή, την οποία ο πρώην αρχηγός έχρισε διάδοχό του, γλίτωσε τον θάνατο σε πρόσφατη δολοφονική επίθεση, δεν συνέβη όμως το ίδιο με την επίσημη μνηστή του Γκαμπόα, που έπεσε νεκρή. Κάποιοι ψιθύρισαν τότε ότι η Φελίξ ίσως κρύβεται πίσω από την επίθεση, ωστόσο δεν έχει αποδειχτεί τίποτα. Παρά το πάθημα του πρώην συντρόφου της, η σέξι «βασίλισσα» λατρεύει τα social media, έστω κι αν κάποιοι έχουν βρει ευκαιρία να την αποκαλούν «Κιμ Καρντάσιαν», λόγω των οπίσθιων ομοιοτήτων που έχει με την Αμερικανίδα celebrity. Οσο για τις φωτογραφίες που ανεβάζει, συνήθως επιλέγει να είναι σέξι.

Κάτια Γιαπαλάκη

Keywords
Τυχαία Θέματα