Η Ραμόνα Βλαντή, μεγάλη θριαμβεύτρια στο «My style rocks»

TV GOSSIPΗ Ραμόνα Βλαντή, μεγάλη θριαμβεύτρια στο «My style rocks» Τετάρτη, Δεκέμβριος 27, 2017 - 18:32

❱❱ Αυλαία έριξε και το «My style rocks» του Σκάι, με την ανάδειξη της νικήτριας.

Τα προγνωστικά επιβεβαιώθηκαν και στην κορυφή έφτασε το φαβορί, δηλαδή η εκρηκτική Ραμόνα Βλαντή, ενώ τη δεύτερη θέση κατέλαβε η Ιωάννα Τούνη. Από την ημέρα που άρχισε το show φαινόταν ότι η Ραμόνα θα φτάσει έως το τέλος, καθώς όχι μόνο ήταν άψογη στιλιστικά,

αλλά είχε καταφέρει να κάνει και τον μεγαλύτερο ντόρο με τις θανατηφόρες ατάκες που ξεστόμιζε απέναντι στους κριτές αλλά και στις συμπαίκτριές της.

Η τηλεθέαση του τελικού του reality μόδας του Σκάι έφτασε στο γενικό σύνολο το 17,1% και στο δυναμικό κοινό το 17,4%, με τη Ραμόνα να ξεσπά σε κλάματα και να αφιερώνει τη νίκη της στους τηλεθεατές. Η Ευαγγελία Αραβανή ανακοίνωσε από τον αέρα του «My style rocks» ότι ο σταθμός ετοιμάζει και τον δεύτερο κύκλο του παιχνιδιού, παροτρύνοντας τις κοπέλες που ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή.

«Εμένα η Ραμόνα μού δημιούργησε πάρα πολλά νεύρα μέσα στο παιχνίδι, αλλά, για να λέμε την αλήθεια, είναι ένα κορίτσι που αγαπά τη μόδα» δήλωσε ο κριτής Στέλιος Κουδουνάρης μετά τη στέψη της νικήτριας. Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη τόνισε πως «είναι δικαιωματικά η νικήτρια του παιχνιδιού». Τέλος, ο Χάρης Χριστόπουλος συμπλήρωσε με το χαρακτηριστικό του ύφος ««Ραμόνα super glitter...». Πάντως η Ραμόνα γιόρτασε τη νίκη της στα μπουζούκια.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα