Στα πράσα για κλοπή (!) η «μητέρα» της Βαρντάλος

ΚΟΣΜΟΣΣτα πράσα για κλοπή (!) η «μητέρα» της ΒαρντάλοςΤετάρτη, Δεκέμβριος 27, 2017 - 17:41

❱❱ H κινηματογραφική μητέρα της Νία Βαρντάλος συνελήφθη παραμονή Χριστουγέννων να έχει κλέψει από παντοπωλείο της Καλιφόρνιας προϊόντα αξίας 180 δολαρίων!

Η 77χρονη Λέινι Καζάν, που συμπρωταγωνιστούσε με την ελληνικής καταγωγής ηθοποιό στην ταινία «Γάμος αλά ελληνικά» («My Big Fat Greek

Wedding»), σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ του ΤΜΖ, που επικαλείται πηγή της αστυνομίας, είχε βάλει αρχικά τα προϊόντα σ' ένα από τα καρότσια του καταστήματος Gelson, στο Σαν Φερνάντο Βάλεϊ. Μετά όμως, αντί να τα πάει στο ταμείο, έβαλε τα προϊόντα σε διάφορες τσάντες και επιχείρησε να τα μεταφέρει τρέχοντας στο αυτοκίνητό της.

Ενας από τους υπαλλήλους του καταστήματος είδε αυτό που συνέβη και ειδοποίησε την αστυνομία. Οταν οι αστυνομικοί τη ρώτησαν γιατί το έκανε, αυτή απάντησε επειδή δεν είχε χρήματα να πληρώσει για τα ψώνια της. Η Καζάν οδηγήθηκε τελικά στο τμήμα και, μάλιστα, με χειροπέδες. Εκεί της έγινε επίπληξη και αφέθηκε ελεύθερη χωρίς να καταβληθεί εγγύηση. Η ηθοποιός έχει καριέρα πολλών δεκαετιών, έγινε ωστόσο ευρύτερα γνωστή με τον ρόλο της ως Μαρία Πορτοκάλος στην ταινία «Γάμος αλά ελληνικά» το 2002. Οπως επισημαίνεται από την ιστοσελίδα ΤΜΖ που έκανε τη σχετική αποκάλυψη, δεν υπάρχει κάποιος σχολιασμός από την πλευρά της ηθοποιού για το περιστατικό.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα