Η πρώτη μέρα της Παζαΐτη στο ιατρείο μετά τις διακοπές

SHOWBIZΗ πρώτη μέρα της Παζαΐτη στο ιατρείο μετά τις διακοπέςΤρίτη, Αύγουστος 29, 2017 - 13:33

Πιο όμορφη και ανανεωμένη από ποτέ γύρισε από τις καλοκαιρινές διακοπές της η Νατάσα Παζαΐτη, η οποία μοιράστηκε την επιστροφή της στα ιατρικά καθήκοντα με τους διαδικτυακούς φίλους της, αναρτώντας μια φωτογραφία από το ιατρείο της εν ώρα εργασίας!

Η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, η οποία έχει αφοσιωθεί στις γυναίκες που δίνουν καθημερινά μάχη με τον καρκίνο του μαστού, στη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο facebook

ποζάρει με μια συνεργάτιδά της. Η γοητευτική γιατρός-χειρουργός μαστού φοράει ένα λευκό πουκάμισο και χαμογελάει πλατιά, συνοδεύοντας τη φωτογραφία με την παρακάτω λεζάντα: «Πρώτη μέρα στο ιατρείο μετά τις διακοπές...»

Η οικογένεια Καραμανλή ταξίδεψε στη Λήμνο μαζί με τα δίδυμα και φιλική παρέα. Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός τούς «τσάκωσε» σε μία από τις εξόδους τους στη Μύρινα. Ο πρώην πρωθυπουργός φορούσε μοβ Τ-shirt, καπέλο τζόκεϊ και κρατούσε μια... γκλίτσα στο χέρι, ενώ δίπλα του στεκόταν η Νατάσα Παζαΐτη κομψότατα ντυμένη, όπως συνηθίζει.

Οι καλοκαιρινές διακοπές τελείωσαν για το ζεύγος και πλέον η διακεκριμένη γιατρός έχει επιστρέψει δυναμικά στα καθήκοντά της. Τα τελευταία χρόνια έχει προσφέρει βοήθεια σε δεκάδες γυναίκες, οι οποίες έχουν έρθει αντιμέτωπες με τον καρκίνο, ενώ πρόσφατα απέκτησε και το προσωπικό της site, μέσω του οποίου δίνει συμβουλές για την πρόληψη αλλά και την αντιμετώπιση της νόσου.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα