Η πρώτη drag queen με αστέρι στο Χόλιγουντ

ΚΟΣΜΟΣΗ πρώτη drag queen με αστέρι στο ΧόλιγουντΤρίτη, Μάρτιος 20, 2018 - 16:58

❱❱ Ο RuPaul Charles έγινε η πρώτη drag queen που αποκτά αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας, λίγο καιρό μετά την επίσημη αναγνώριση της συγκεκριμένης μορφής τέχνης από το Εμπορικό Επιμελητήριο του Χόλιγουντ.

Ο 57χρονος παρουσιαστής του «Drag Race» δήλωσε στην τελετή απονομής του αστεριού ότι πρόκειται για την πιο σημαντική στιγμή της επαγγελματικής πορείας του ως τώρα, έχοντας στο πλευρό του

τον σύζυγό του Ζορζ ΛεΜπαρ, τις τρεις αδερφές του, αλλά και τη δασκάλα του από το σχολείο, στην οποία οφείλει μία από τις πρώτες περσόνες που υποδύθηκε στη σκηνή.

«Ως παιδί ερχόμουν εδώ και έβλεπα τ' αστέρια, και ονειρευόμουν ότι μια μέρα θα αποκτούσα το δικό μου. Αισθάνομαι λες και με έχρισαν ιππότη» δήλωσε, εμφανώς συγκινημένος, ο RuPaul, ο οποίος παρέλαβε την τιμητική πλακέτα που συνοδεύει το αστέρι από τα χέρια της Τζέιν Φόντα. Η διάσημη ηθοποιός δήλωσε ότι η γνωριμία της μαζί του ήταν μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις της ζωής της και τόνισε ότι το δικό του αστέρι θα έπρεπε να έχει το τριπλάσιο μέγεθος από των υπολοίπων, καθώς είναι ο δημιουργός μιας ολόκληρης βιομηχανίας που έδωσε δουλειές και όνειρα σε εκατοντάδες ανθρώπους.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Αναζητήσεις
ζορζ λεμπαρ
Τυχαία Θέματα