Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 20/3

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για την μονοχρωμία που εξακολουθεί να αποτελεί και αυτή τη σεζόν μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της μόδας. Σας προτείνουμε να μην την φοβηθείτε, ούτε να την θεωρήσετε κάτι εύκολο και άρα βαρετό και να την ακολουθήσετε πιστά τόσο στα πρωινά σας looks, όσο και στα βραδινά.

Οι fashionistas του πλανήτη, επενδύουν σε εκτυφλωτικά χρώματα, όπως το κόκκινο για μια statement εμφάνιση ή σε μπεζ, ακριβώς όπως έκανε σήμερα η Φαίη μας στο

Πρω1νό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την Desiree Fashion που αποτελείται από μια μπεζ μεταξωτή αμάνικη μπλούζα με βολάν και μια μπεζ μίνι φούστα με απλικαρισμένες μαργαρίτες.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μπεζ ψηλοτάκουνες μυτερές γόβες με διαφάνεια Mark Milan και εντυπωσιακά βραχιόλια Folli Follie.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές τις γυαλάδες στο πρόσωπο και τα μάτια που έγιναν με το Highlighting Powder Opal Glow της Bobbi Brown, το ρουζ της Milani, Coral Cove Powder Blush No 5 και στα χείλη το κραγιόν Shy girl της MAC και ο Δημήτρης Στράτος τα ίσα μαλλιά της με τη χωρίστρα στη μέση.

Πολλές celebrities αλλά και bloggers έχουν απογειώσει τη μονοχρωμία. Σας δείχνουμε μερικές ιδέες για να την φορέσετε και εσείς.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 19/3

Keywords
Τυχαία Θέματα