Η προφητική «απειλή» στο αεροσκάφος της EgyptAir

ΚΟΣΜΟΣΗ προφητική «απειλή» στο αεροσκάφος της EgyptAir Δευτέρα, Μάιος 23, 2016 - 16:51

Απειλές για χτύπημα σε αεροσκάφος της είχε δεχτεί η EgyptAir, όπως αποκάλυψαν οι «New York Times», με μια από αυτές να είναι περίπου προφητική, καθώς πριν από δύο χρόνια βάνδαλοι είχαν σκαλίσει στην άτρακτο του μοιραίου αεροσκάφους τη φράση «Θα σας ρίξουμε». Πάντως απαντήσεις για την τραγωδία θα έχουμε ύστερα από μήνες, καθώς θα χρειαστεί αρκετός χρόνος για να συνταχθεί η έκθεση των εμπειρογνωμόνων.

Χθες το γαλλικό δίκτυο Μ6 μετέδωσε ότι ο πιλότος

είχε για αρκετά λεπτά συνομιλία με τους Αιγύπτιους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, τους οποίους ενημέρωσε για την ύπαρξη καπνού στο αεροσκάφος.

Ενα υποβρύχιο στις έρευνες

Επικαλούμενο ανώνυμη γαλλική πηγή το τηλεοπτικό δίκτυο μετέδωσε ότι αυτός είναι και ο λόγος της «βουτιάς» του αεροπλάνου. Ο πιλότος είπε ότι θα το έκανε σε μια προσπάθεια να εξαφανίσει τον καπνό. Αυτές οι πληροφορίες δεν επιβεβαιώθηκαν πάντως ούτε από τις γαλλικές ούτε από τις αιγυπτιακές Αρχές.

Χθες η Αίγυπτος «επιστράτευσε» ένα υποβρύχιο για να αναζητήσει το αεροπλάνο, καθώς στο σημείο της πτώσης τα νερά είναι πολύ βαθιά. Ο Αιγύπτιος πρόεδρος Φάταχ αλ Σίσι προειδοποίησε ότι οι έρευνες για την καταστροφή θα πάρουν καιρό, σημειώνοντας ότι όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά και κανένα δεν προκρίνεται ως πιθανότερο μέχρι στιγμής.

Keywords
Τυχαία Θέματα