«Εσβησε» έναν μήνα μετά την εξαφάνιση της Ελευθερίας Αγραφιώτου η κατάκοιτη μαμά της

ΡΕΠΟΡΤΑΖ«Εσβησε» έναν μήνα μετά την εξαφάνιση της Ελευθερίας Αγραφιώτου η κατάκοιτη μαμά τηςΔευτέρα, Μάιος 23, 2016 - 16:08

Εναν μήνα μετά τη μυστηριώδη εξαφάνιση της καθηγήτριας γαλλικών Ελευθερίας Αγραφιώτου η αγαπημένη μητέρα της, την οποία φρόντιζε και της είχε ιδιαίτερη αδυναμία, άφησε τη τελευταία πνοή της στο κέντρο αποκατάστασης όπου την είχαν μεταφέρει!

Η Κική Κεκετσίδου, η οποία ήταν κατάκοιτη, αναζητούσε σε στιγμές διαύγειας τη μονάκριβη κόρη της και οι συγγενείς

της έλεγαν ότι θα γυρίσει. Ωστόσο, δεν αποκλείεται η ηλικιωμένη γυναίκα να διαισθάνθηκε ότι κάτι συνέβη στο παιδί της και έσβησε αμέσως μόλις άλλαξε περιβάλλον. Οι συγγενείς της τώρα εύχονται να ζει κάπου η Ελευθερία και να εμφανιστεί μόλις πληροφορηθεί την είδηση θανάτου της μητέρας της.

Την ίδια ώρα έρχονται στο φως νέα στοιχεία για την υπόθεση εξαφάνισης της 69χρονης. Η υπεύθυνη ενός φούρνου κοντά στο σπίτι της ήταν ένα από τα πρόσωπα τα οποία γνώριζαν την Ελευθερία Αγραφιώτου και μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Φως στο τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη. Η επιχειρηματίας υποστήριξε ότι το τελευταίο διάστημα η Αγραφιώτου αναζητούσε μικρής αξίας χαρτονομίσματα για να τα ανταλλάξει με αυτά των 500 ευρώ που είχε στην κατοχή της. Επιπλέον, όπως έγινε γνωστό, λίγους μήνες προτού εξαφανιστεί, είχε εισπράξει το ποσό των 50.000 ευρώ από την πώληση ενός διαμερίσματος.
«Γνωρίζω ότι είχε πολλά έξοδα λόγω της ασθένειας της μητέρας της, αλλά δεν μπορώ να ξέρω τι έγιναν τα χρήματα αυτά...» τόνισε χαρακτηριστικά η εξαδέλφη της αγνοούμενης Θαλειάνα Μπαλτά.

Πριν από λίγο καιρό, επειδή ένιωθε μοναξιά, η 69χρονη είχε αποφασίσει να διδάξει γαλλικά σε μικρά παιδιά. Γι' αυτό είχε τυπώσει κάρτες με τα στοιχεία της και είχε ζητήσει από τους υπαλλήλους του καταστήματος να τις διανέμουν στους πελάτες.

Keywords
Αναζητήσεις
αγραφιωτου εξαφανιση
Τυχαία Θέματα