Η Πέπη δάγκωσε την μπανάνα
Τους βλέπουμε τόσο καιρό μέσω διαδικτύου και έτσι αποφασίσαμε να γίνουμε αυτόπτες μάρτυρες ενός από τα γυρίσματά τους στην Αθήνα. Μετά το φασολάκι, το hot dog, το κοτόπουλο και το γλειφιτζούρι, έρχεται η... μπανάνα! Ο Αλέξανδρος Γεωργιάδης (αδερφός του πρώην υπουργού και νυν βουλευτή της Ν.Δ. Αδωνη Γεωργιάδη) μεταμορφώνεται ξανά για χάρη των διαδικτυακών εκπομπών μαγειρικής που παρουσιάζει η Πέπη Τσεσμελή, αυτή τη φορά φορώντας ολόσωμη στολή μπανάνας. Το γύρισμα έγινε ένα απόγευμα της περασμένης εβδομάδας στο ΟΑΚΑ, με τους δύο πρωταγωνιστές να τα δίνουν όλα, τραγουδώντας και το ανάλογο κομμάτι που συνοδεύει το βίντεο.
«Η μαγειρική είναι κάτι που μου αρέσει. Μαγειρεύω και στο σπίτι, όταν μπορώ, και η σπεσιαλιτέ μου είναι τα μακαρόνια με κιμά. Δοκιμάζω και τις συνταγές από το site και μέχρι τώρα τα καταφέρνω μια χαρά» λέει ο Αλέξανδρος Γεωργιάδης. Ο αδερφός του Αδωνη Γεωργιάδη τολμάει και μέσα από τα βιντεοκλίπ που κάνουν με την Πέπη έχει αναλάβει κατά καιρούς πολλούς ρόλους. Ποιος ήταν ο αγαπημένος του άραγε; «Μου άρεσε πολύ το προηγούμενο κλιπ μας "Οι πενήντα αποχρώσεις του γκριλ", το hot dog και το γλειφιτζούρι, αλλά και ο ρόλος του πρωτόγονου που έχω στη νέα μας εκπομπή» αποκαλύπτει και προσθέτει: «Προσπαθώ αυτό που κάνω να το κάνω σωστά, για να φαίνεται ωραίο προς τα έξω. Και σε όποιον δεν αρέσει... ξίδι!»
Παίρνει ζεστά τον ρόλο
Οσο για το πώς αντιμετωπίζουν τα αδέρφια του, Αδωνις και Λεωνίδας, τη συγκεκριμένη δραστηριότητά του, ο ίδιος απαντάει: «Αρέσει, δεν αρέσει, δεν κάνω κάτι κακό. Αυτό που κάνω το απολαμβάνω. Ο,τι μού έχουν πει το ακούω, αλλά δεν το βάζω μέσα μου, γιατί ξέρω τι κάνω και πια το έχουν πάρει απόφαση». Πάντως, ο Αλέξανδρος παίρνει πολύ ζεστά τον κάθε ρόλο του, σε σημείο που -για τις ανάγκες του κλιπ «Hot dog» έφαγε είκοσι (!) σάντουιτς με λουκάνικο, τρομάζοντας μέχρι και τη συνεργάτιδά του!
Οση ώρα η «Espresso» είναι παρούσα στα γυρίσματα κόσμος αρχίζει να συγκεντρώνεται στο σημείο και να παρακολουθεί τα... καμώματα της Πέπης και του Αλέξανδρου, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιάνουν την κουβέντα στην όμορφη μαγείρισσα. «Λέω κάποια στιγμή να αφοσιωθώ μόνιμα στην κουζίνα. Αλλωστε αυτή είναι η μεγάλη μου αγάπη και ήδη ετοιμάζω το επόμενο βιβλίο μαγειρικής, που θα αφορά το πρόχειρο φαγητό για εργένηδες, αλλά και βιβλία τσέπης, ώστε κάθε νοικοκυρά να μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να διαβάζει συνταγούλες ή συμβουλές. Ενα από αυτά θα είναι και το "166 μικροσυμβουλές", με θέμα τι να κάνετε σε έκτακτη ανάγκη στην κουζίνα και όχι μόνο. Με αυτά μπορεί να σώσουμε και μια ζωή και αν όχι τη δική μας, κάποιου συνανθρώπου μας» δηλώνει η Τσεσμελή. Η ίδια αντικατέστησε το σλόγκαν του παρελθόντος «Αλλο Πέπη κι άλλο πρέπει» με το «Ολα τα βράζουμε, όλα τα ψήνουμε, όλα τα τσουρουφλίζουμε, πάμε στην κουζίνα και ας γίνουν τα πιάτα μας ντουζίνα».
Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, σκοπεύει κάποια στιγμή να ανοίξει το δικό της εστιατόριο, κάτι που προς το παρόν δεν τολμά, λόγω κρίσης.
Τεριάννα Παππά
Φωτό: Δημήτρης Γκολφομήτσος
Ο αδελφός του Αδωνη ξεκινάει τη μεταμόρφωσή του σε... μπανάνα:
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Lifestyle
- Η αντίδραση του Πέτρου Κωστόπουλου για την πασαρέλα της κόρης του: «Είμαι περήφανος πατέρας που πέρασε στις εξετάσεις, αυτό είναι ένα καπρίτσιο»
- Mega Με Μία Vs Το Πρωινό: Κι όμως η διαφορά στην τηλεθέαση μεγάλωσε
- Ελένη Μενεγάκη: Η... αλλαγή του ονόματος της εκπομπής της κατά τη διάρκεια της απουσίας της
- Στοές με πλάκες χρυσού στο βουνό των θησαυρών!
- Η πιο χαρμόσυνη είδηση του Madwalk: Ελληνίδα τραγουδίστρια ανακοίνωσε το γάμο της
- Σφαγή μέσα στο πλυσταριό!
- Η πολυτέλεια σε αυτό το τζετ περισσεύει!
- Παράνομες ουσίες, περίεργες βόλτες και το μωρό της Κέιτ Μίντλετον
- Προσοχή: Διαβάστε τι πρέπει να κάνετε όταν επισκέπτεστε για πρώτη φορά νεογέννητο
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Espresso
- Στοές με πλάκες χρυσού στο βουνό των θησαυρών!
- Σφαγή μέσα στο πλυσταριό!
- «Είδε την Αννυ» στα χέρια μιας ξένης γυναίκας
- Η Πέπη δάγκωσε την μπανάνα
- 270.000.000 ψυχές στοιβαγμένες στις φαβέλες του Πεκίνου
- Ο... δισκοβόλος γιδοβοσκός!
- Ο Γιάνης και οι νυχτερινοί «επισκέπτες»
- Εντυπωσιασμένος από τις εκλογές στο Καζακστάν
- Τελευταία Νέα Espresso
- Η Πέπη δάγκωσε την μπανάνα
- 270.000.000 ψυχές στοιβαγμένες στις φαβέλες του Πεκίνου
- «Είδε την Αννυ» στα χέρια μιας ξένης γυναίκας
- Ο... δισκοβόλος γιδοβοσκός!
- Ο Γιάνης και οι νυχτερινοί «επισκέπτες»
- Στοές με πλάκες χρυσού στο βουνό των θησαυρών!
- Σφαγή μέσα στο πλυσταριό!
- Εντυπωσιασμένος από τις εκλογές στο Καζακστάν
- Πέμπτη 30 Απριλίου 2015
- Το υποθαλάσσιο γήπεδο τένις!
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Lifestyle
- Έτσι έζησα το Madwalk
- To floral handmade clutch του Βασίλη Ζούλια μόλις έφτασε στο Exclusive shop του Jenny.gr
- Λαοί της Θάλασσας στο Μέγαρο Μουσικής
- Στα παρασκήνια του Madwalk by Aperol Spritz παρέα με τη Replay
- Τα λουλούδια στα μαλλιά
- Πώς να φτιάξετε μόνοι το πρωτομαγιάτικο στεφάνι σας
- MadWalk by Aperol Spritz: insta moments των celebrities
- Books for boys
- Σαλάτα με φιλέτο κοτόπουλο και αβοκάντο