Εντυπωσιασμένος από τις εκλογές στο Καζακστάν

ΚΟΣΜΟΣΕντυπωσιασμένος από τις εκλογές στο ΚαζακστάνΠέμπτη, Απρίλιος 30, 2015 - 15:34

Στις 26 Απριλίου έγιναν στο Καζακστάν πρόωρες προεδρικές εκλογές στις οποίες επανεξελέγη ο νυν πρόεδρος Νουρσουλτάν Ναζαρμπάγιεφ με μεγάλη διαφορά.

Ο Νουρσουλτάν Ναζαρμπάγιεφ είναι πρόεδρος του κράτους πάνω από 20 χρόνια. Σύμφωνα με το νόμο, ο πρώτος πρόεδρος του ανεξάρτητου Καζακστάν μπορεί να θέσει υποψηφιότητα για επανεκλογή

χωρίς όριο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι πολίτες αυτής της χώρας έχουν συνδέσει με το όνομά του την ανεξαρτησία που προσδοκούσαν εδώ και τριακόσια χρόνια, καθώς και πολλές μεγάλες επιτυχίες τα χρόνια της ανεξαρτησίας.

Από τη στιγμή που ο Ναζαρμπάγιεφ έγινε επικεφαλής του κράτους, στη χώρα διατηρείται κοινωνική σταθερότητα και οικονομική ανάπτυξη, συνεχώς βελτιώνονται οι συνθήκες διαβίωσης των κατοίκων της χώρας και ενισχύθηκε σημαντικά η διεθνής θέση του Καζακστάν. Είμαι βέβαιος ότι αυτό σκέφτονταν και οι ψηφοφόροι αυτών των εκλογών. Φαντάζομαι ότι η καινούργια προεδρική θητεία του Ναζαρμπάγιεφ θα φέρει σημαντικότερη πρόοδο στην ανάκαμψη, καθώς και στην ανάπτυξη του κράτους.

(ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ)

Keywords
Τυχαία Θέματα