Η ντροπή της οικογένειας!

ΚΟΣΜΟΣΗ ντροπή της οικογένειας!Παρασκευή, Νοέμβριος 3, 2017 - 20:01

❱❱ Οι γονείς του 29χρονου Ουζμπέκου δεν έχουν πού να κρυφτούν μετά το μακελειό που προκάλεσε ο γιος τους στη Νέα Υόρκη

Την ώρα που ο τρομοκράτης της Νέας Υόρκης δηλώνει χαρούμενος που άφησε πίσω του οκτώ νεκρούς και ζητάει από τους πράκτορες του FBI να κρεμάσουν σημαίες του ISIS στο δωμάτιό του στο νοσοκομείο, οι γονείς του στο Ουζμπεκιστάν δεν βρίσκουν

πού να κρυφτούν από την ντροπή που νιώθουν για την πράξη του γιου τους.


Πράκτορες της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας του Ουζμπεκιστάν (SNB) ανέκριναν τόσο τον πατέρα του Σαϊφούλο Σαΐποφ, τον 52χρονο Χαμπιμπούλο, και την 50χρονη σύζυγό του Μουκαντάς Σαΐποβα όσο και τη 17χρονη αδερφή του, διαβιβάζοντας τις καταθέσεις τους στο FBI.
«Δεν μπορούν να καταλάβουν πώς έφτασε στο σημείο να κάνει αυτή τη φριχτή πράξη» ανέφερε πηγή της «Daily Mail», προσθέτοντας ότι οι γονείς του 29χρονου νιώθουν «πολύ σοκαρισμένοι και ντροπιασμένοι». «Νιώθουν ότι έφερε ντροπή στην οικογένειά του» επιβεβαιώνει στα τοπικά μέσα ενημέρωσης γείτονάς τους, χαρακτηρίζοντας τον Χαμπιμπούλο και τη Μουκαντάς «καλούς ανθρώπους», που είναι μουσουλμάνοι αλλά όχι ιδιαίτερα θρησκευόμενοι.

Εμποροι ρούχων

Οπως διαπίστωσαν οι Αρχές ασφαλείας του Ουζμπεκιστάν, ο Σαϊφούλο προέρχεται από ευκατάστατη οικογένεια, καθώς οι γονείς του είναι έμποροι ρούχων στην πρωτεύουσα της χώρας, την Τασκένδη. Στο ξεκίνημα της κοινής ζωής τους ζούσαν σε εργατικές κατοικίες από την εποχή της Σοβιετικής Ενωσης, όμως αργότερα μετακόμισαν σε μεγαλύτερο σπίτι, σε πιο καλή συνοικία της πρωτεύουσας και αγόρασαν ακριβό αυτοκίνητο. Η μεγαλύτερη κόρη τους είναι παντρεμένη, ενώ η μικρότερη είναι φοιτήτρια. Ο Σαϊφούλο σπούδασε στο Οικονομικό Ινστιτούτο της Τασκένδης από το 2005 έως το 2009 και μέχρι να μεταναστεύσει στις ΗΠΑ, το 2010, εργάστηκε ως λογιστής στο πολυτελές ξενοδοχείο «Sayohat Hotel».

Η ριζοσπαστικοποίησή του, αναφέρουν οι Αρχές του Ουζμπεκιστάν συμφωνώντας με τον κυβερνήτη της πολιτείας της Νέας Υόρκης Αντριου Κουόμο, έγινε στις ΗΠΑ, σε σημείο που τώρα ο 29χρονος δηλώνει θαυμαστής του ISIS. «Είμαι χαρούμενος με αυτό που έκανα» είπε στους αστυνομικούς που τον φρουρούσαν στο νοσοκομείο, σύμφωνα με εισαγγελικά έγγραφα, και τους ζήτησε να του φέρουν σημαίες του ISIS. Η στάση του εξαγρίωσε τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος ζήτησε από τους εισαγγελείς να επιδιώξουν τη θανατική καταδίκη του και απείλησε να τον στείλει στις φυλακές του Γκουαντάναμο.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα