Στο σφυρί το μυθικό διαμέρισμα του Ψυχάρη

ΡΕΠΟΡΤΑΖΣτο σφυρί το μυθικό διαμέρισμα του ΨυχάρηΠαρασκευή, Νοέμβριος 3, 2017 - 19:16

❱❱ Η υπερπολυτελής κατοικία στο, Κολωνάκι ιδιοκτησίας της συζύγου του, θα εκποιηθεί για χρέη ύψους 600.000 ευρώ

Για χρέη ύψους 600.000 ευρώ βγαίνει στο σφυρί το υπερπολυτελές διαμέρισμα του ζεύγους Ψυχάρη στο Κολωνάκι.

Η οικία των 185 τετραγωνικών με τις δύο κρεβατοκάμαρες, το σαλόνι, την τραπεζαρία, τα πανάκριβα μπάνια και τη μοναδική θέα στον τρούλο του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτη, ιδιοκτησίας της συζύγου του πρώην κραταιού εκδότη Χριστίνας Τσούτσουρα, αναμένεται να εκποιηθεί

τον επόμενο Μάιο, ενώ η τιμή του έχει προσδιοριστεί σε 478.000 ευρώ.

Το μυθικό διαμέρισμα, πίσω από τους τοίχους του οποίου διαδραματίστηκαν ορισμένα από τα πιο κρίσιμα ραντεβού της σύγχρονης πολιτικής και επιχειρηματικής σκηνής της χώρας, θα περάσει στα χέρια νέων ιδιοκτήτων, σηματοδοτώντας το τέλος μιας εποχής. Της εποχής εκείνης που σφραγίστηκε από την παντοδυναμία του ισχυρού εκδότη, ο οποίος ωστόσο δεν κατάφερε να αποτρέψει ακόμη ένα άδοξο τέλος.

Το πολυτελές διαμέρισμα του Κολωνακίου, με την υψηλής αισθητικής επίπλωση και τους σπάνιους πίνακες, στις 7 και 8 Δεκεμβρίου θα είναι διαθέσιμο προς επίσκεψη για τους ενδιαφερόμενους αγοραστές που θα μπορέσουν να περιηγηθούν στους χώρους από τους οποίους πέρασαν ακόμα και πρωθυπουργοί.

Ο Σημίτης


Λέγεται μάλιστα ότι ανήμερα των εκλογών του 2000 προσκεκλημένος στο σαλόνι του Σταύρου Ψυχάρη ήταν ο Κώστας Σημίτης, ενώ η πολυθρόνα που θα καθόταν είχε μια ετικέτα που έφερε το όνομά του.
Ονομα που φιλοξενήθηκε πολλάκις στα φύλλα του ΔΟΛ, προτού ο ισχυρός εκδότης αναγκαστεί να εγκαταλείψει τον «θρόνο» του στο συγκρότημα της Μιχαλακοπούλου, παραδίδοντας τα ηνία στον ειδικό εκκαθαριστή.

Τα επαναλαμβανόμενα λάθη του Σταύρου Ψυχάρη, οι απλήρωτοι μισθοί στους εργαζομένους και η επιμονή του να έχει πάντα τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο οδήγησαν την τελευταία τριετία την επιχείρηση στα βράχια.

Πέρυσι τα Χριστούγεννα κατάφερε οριακά να πληρώσει το δώρο των εργαζομένων, προκειμένου να γλιτώσει τη σύλληψη ο γιος του Πάνος Ψυχάρης, που ήταν διευθύνων σύμβουλος του οργανισμού. Οι εργαζόμενοι επέστρεψαν στη δουλειά, ενώ λίγη ώρα αργότερα του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος…

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα