Η μικρή ανιψιά της Έρρικας Πρεζεράκου άρχισε τις θεραπείες στο Τέξας!

Το 7χρονο αγγελούδι έχει όγκο στον εγκέφαλο και στις ΗΠΑ δίνουν 35% πιθανότητες ανάρρωσης

Με την ελπίδα ότι η μικρή κόρη τους θα καταφέρει να βγει νικήτρια στη μάχη της με τον καρκίνο, οι γονείς της 7χρονης Αναστασίας, Ηλίας Τριανταφυλλάκης και Ξένια Πρεζεράκου, προσπαθούν να αντλήσουν δύναμη από την αγάπη του κόσμου, ώστε να αντέξουν τον γολγοθά που τους περιμένει.

Το κοριτσάκι από την Καλαμάτα, ανιψιά της πρωταθλήτριας του επί κοντώ Έρρικας Πρεζεράκου,

βρίσκεται ήδη στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου άρχισε θεραπεία για την επιθετική μορφή καρκίνου που έχει εμφανιστεί με τη μορφή όγκου στον εγκέφαλό της.
Η μητέρα της μαθήτριας της β΄ τάξης του δημοτικού μίλησε για τον μεγάλο αγώνα της κορούλας της, αλλά και για τη συγκινητική ανταπόκριση του κόσμου, ο οποίος βοήθησε προκειμένου να μπορέσει ο μικρός άγγελος να κάνει το ταξίδι της ελπίδας.

«Ξεκινήσαμε τις θεραπείες από την προηγούμενη Πέμπτη και το σώμα της προσπαθεί να προσαρμοστεί σε αυτές. Είναι νωρίς ακόμα. Εδώ μας έδωσαν ένα 35% επιτυχία. Ακούγεται λίγο, αλλά μπροστά στο 0% που μας έδωσαν στην Ελλάδα είναι πολύ μεγαλύτερο. Θα χρειαστούμε τρεις με τέσσερις εβδομάδες για να δούμε πώς αντεπεξέρχεται ο όγκος στη θεραπεία. Θα κάνουμε μαγνητικές. Θα είναι δύσκολες εβδομάδες, που χρειάζονται γερό στομάχι» αποκάλυψε σε δηλώσεις της η Ξένια Πρεζεράκου

Η ίδια, αδελφή της Έρρικας Πρεζεράκου (η οποία τον περασμένο Αύγουστο είχε περιπέτεια στην Κύθνο έπειτα από ατύχημα με ταχύπλοο, κατά το οποίο ακρωτηριάστηκαν τα δάχτυλα του χεριού της), ευχαρίστησε συγκινημένη τον κόσμο για τη βοήθεια που τους πρόσφερε. «Πήραμε πολλή αγάπη από όλο τον κόσμο. Αυτό μας δίνει δύναμη. Όμως φοβόμαστε κι εγώ και ο πατέρας της. Πολύ συγκινητικό όταν κάποιος βάζει ένα ευρώ» είπε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα