Η Μέγκαν Μαρκλ στα χρόνια της αθωότητας

ΚΟΣΜΟΣΗ Μέγκαν Μαρκλ στα χρόνια της αθωότηταςΤρίτη, Απρίλιος 16, 2019 - 18:46

❱❱ Στο φως της δημοσιότητας «άγνωστες» φωτογραφίες της δούκισσας του Σάσεξ

Αδημοσίευτες φωτογραφίες της Μέγκαν Μαρκλ λίγο καιρό μετά τη γέννηση, όχι του μωρού της, αλλά τη δική της έδωσε στη δημοσιότητα ο θείος της δούκισας του Σάσεξ.

Ο Τζόζεφ Τζόνσον, ετεροθαλής αδελφός της μητέρας της Μαρκλ, «άνοιξε» για λογαριασμό της «Daily Mail» το φωτογραφικό άλμπουμ της οικογένειάς του.



Σε αυτό η Μέγκαν Μαρκλ,

νήπιο ακόμη, εμφανίζεται στην αγκαλιά του πατέρα της αλλά και σε χαρούμενες στιγμές δίπλα στα ετεροθαλή αδέλφια της, με τους οποίους έχει διακόψει κάθε γέφυρα επικοινωνίας τελευταία.

Σε κάποιες εξ αυτών, πιθανότατα από τα δεύτερα γενέθλιά της, η νυν δούκισσα του Σάσεξ, φορώντας μόνο το σορτσάκι της, διακρίνεται να ανοίγει περιχαρής κουτιά με δώρα κατά τη διάρκεια πάρτι σε πάρκο του Λος Αντζελες και να παρακολουθεί τη μητέρα της Ντόρια να ταΐζει τα πουλάκια.

Η πιο εντυπωσιακή φωτογραφία όμως είναι εκείνη που τη δείχνει στην αγκαλιά του μπαμπά της Τόμας Μαρκλ σε οικογενειακό τραπέζι, με παρόντες την ετεροθαλή αδελφή της Σαμάνθα και τον ετεροθαλή αδελφό της Τομ τζούνιορ.

Εως πρόσφατα υπήρχε η αντίληψη ότι η Μέγκαν είχε περάσει δύσκολα παιδικά χρόνια εξαιτίας της διαμάχης των γονιών της, ωστόσο στις συγκεκριμένες φωτογραφίες αποτυπώνεται η εικόνα μιας ενωμένης οικογένειας, χαρούμενης για την έλευση του νέου μέλους της.

Keywords
Τυχαία Θέματα