Η Μαλού διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της!

SHOWBIZΗ Μαλού διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της!Τετάρτη, Μάιος 24, 2017 - 15:37

Ο πελαργός έρχεται στο σπιτικό της Μαλού και του συντρόφου της Χουάν Ροντρίγκεζ (φωτό). Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», η γνωστή τραγουδίστρια διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Το ίδιο και ο Κουβανός αγαπημένος της, με τον οποίο συμβιώνει εδώ και λίγους μήνες σε ένα άνετο διαμέρισμα στο Κολωνάκι. Οπως μας μετέφερε άνθρωπος από το περιβάλλον τους, το ζευγάρι δεν έχει μοιραστεί ακόμη το χαρμόσυνο νέο με πολύ κόσμο.

«Μόνο

στους πολύ δικούς τους ανθρώπους το έχουν πει. Αλλωστε, είναι άνθρωποι ιδιαίτερα χαμηλών τόνων και οι δύο και επιθυμούν ν' απασχολούν τα μέσα μόνο με θέματα που αφορούν τη δουλειά τους» μας είπε χαρακτηριστικά η ίδια πηγή.

Τρυφερές στιγμές

Το ειδύλλιο της Μαλού και του Χουάν έγινε γνωστό το περασμένο καλοκαίρι, όταν είδαν το φως της δημοσιότητας φωτογραφίες τους σε τρυφερές στιγμές, σε κοσμική παραλία της Μυκόνου.
Ο Κουβανός που έκλεψε την καρδιά της Καλαματιανής τραγουδίστριας ήρθε στην Ελλάδα, τα τελευταία χρόνια, λόγω της ενασχόλησής του με το πόλο. Ο ίδιος ασχολείται επαγγελματικά και με το μόντελινγκ, ενώ τον τελευταίο χρόνο κάνει και δημόσιες σχέσεις σε μαγαζιά. Η γνωριμία τους μετράει περίπου τρία χρόνια, από τότε που εκείνος έτυχε να παίξει σε βιντεοκλίπ της.

Ωστόσο, ο έρωτάς τους φούντωσε πέρυσι και, όπως όλα δείχνουν, θα έχει την ευτυχέστερη κατάληξη. Αυτή την περίοδο η Μαλού (το πραγματικό όνομά της είναι Μαρία Κυριακοπούλου) συνεχίζει τις live εμφανίσεις της στο πλευρό του Γιώργου Μαζωνάκη, σε νυχτερινό κέντρο στη Θεσσαλονίκη.

Οσο για το καλοκαίρι; Μάλλον θα τη δούμε αραχτή σε κάποια παραλία ν' απολαμβάνει τις διακοπές της εν αναμονή της άφιξης του πελαργού, παρέα με τον άντρα της ζωής της. Με το καλό...

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα