Η Θωμαή Απέργη αποκαλύπτει: «Δίνω δεύτερη ευκαιρία ακόμα κι αν ο άλλος δεν το αξίζει»

Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο η Θωμαή Απέργη διατηρεί σχέση με τον Σπύρο Κούβελο παρόλα αυτά έχει φροντίσει να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η γνωστή τραγουδίστρια παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο People και μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική ευτυχία.

«Όταν θα συμβεί κάτι πολύ δυνατό και χαρμόσυνο, πρώτη από όλους θα βγω να το πω», αρκέστηκε να πει σχετικά με τα προσωπικά της ενώ για το ενδεχόμενο δημιουργίας οικογένειας στη ζωή της εξομολογήθηκε: «Ονειρεύομαι

ένα φωτεινό σπίτι, με χαρές, γέλια και πολλά παιδιά. Μου κόστισε που δεν είχα αδέλφια. Πρώτα, όμως, θέλω να βρω τον κατάλληλο σύντροφο που θα με κάνει να ξεπεράσω τις αμφιβολίες που έχω αυτή τη στιγμή. Αν ερχόταν κάποιος με μονόπετρο τώρα, ομολογώ πως θα έλεγα ότι δεν είμαι έτοιμη». Πριν από κάποια χρόνια έλεγε πως μέχρι τα 32 της χρόνια θέλει να έχει γίνει μαμά. «Είναι αλήθεια πως κάποιες φορές με αγχώνει ο χρόνος που περνά. Πολλοί κοντινοί μου άνθρωποι παντρεύονται, περιμένουν μωρό. Είναι ωραίο αυτό, αλλά συνειδητοποιώ ότι η ουσία είναι να βρω τον κατάλληλο άνθρωπο. Πάντως, δεν θα έμενα με ένα σύντροφο που δεν θα ήθελε να κάνει παιδιά».

Τι κάνει όμως όταν βλέπει ότι μια σχέση δεν λειτουργεί; Η ίδια αποκάλυψε: «Γενικά είμαι άνθρωπος που δεν παραιτείται. Μου είναι πολύ δύσκολο να βγάλω ανθρώπους από τη ζωή μου, ακόμα και αν αυτές οι σχέσεις είναι προβληματικές. Όμως, είμαι αληθινή με αυτά που νιώθω. Δεν θέλω να αφήνω εκκρεμότητες, ούτε να έχω απωθημένα. Στις σχέσεις μου, ερωτικές και φιλικές, είμαι πολύ δοτική. Δεν έχω εγωισμό. Είμαι άνθρωπος που θα δώσει μία δεύτερη ευκαιρία ακόμα και αν ο άλλος δεν το αξίζει. Ειδικά σε φιλικό επίπεδο έχω πληγωθεί αρκετά».

The post Η Θωμαή Απέργη αποκαλύπτει: «Δίνω δεύτερη ευκαιρία ακόμα κι αν ο άλλος δεν το αξίζει» appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα