Η Λάουρα ζήλεψε τον Bob Marley

SHOWBIZΓύρισε από το Survivοr με ράσταΗ Λάουρα ζήλεψε τον Bob MarleyΔευτέρα, Μάιος 15, 2017 - 15:30

Μαυρισμένη και με εμφάνιση σε στιλ... Bob Marley επέστρεψε η Λάουρα στα πάτρια εδάφη!

Η «Διάσημη» παίκτρια, ύστερα από τρεις μήνες παραμονής στον Αγιο Δομίνικο, έφτασε το απόγευμα του Σαββάτου στο «Ελ. Βενιζέλος» με τα μαλλιά της ράστα

-για να αισθάνεται «local στο νησί», όπως είπε χαρακτηριστικά- και με σαφείς επιρροές από Καραϊβική στο ντύσιμό της, και έτυχε θερμής υποδοχής από φίλους αλλά και δημοσιογράφους, οι οποίοι την περίμεναν για μια δήλωση.

Η αλήθεια είναι ότι η Λαουρίτα απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που της έγιναν και ήταν χαμογελαστή και ευδιάθετη, σε αντίθεση με άλλους «Survivors», που επιστρέφοντας θέλησαν να αποφύγουν τους δημοσιογράφους και απάντησαν απλώς στα τυπικά!

«Χαίρομαι πολύ που επέστρεψα στην Ελλάδα. Μου έχει λείψει πάρα πολύ!» είπε η ξανθιά Ελληνογερμανίδα και ευχήθηκε να μπορούσαμε και εμείς να ζήσουμε την εμπειρία που της άλλαξε τελείως τη ζωή, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Το όμορφο χαμόγελό της δεν το έχασε ακόμη και όταν ρωτήθηκε για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Κώστα Κοκκινάκη. «Μου κάνεις πλάκα; Εχω σοκαριστεί με αυτό που λες! Δεν το έχω δει, δεν έχω προλάβει να δω τι γίνεται! Με “κόλλησες” μ’ αυτό που είπες! Παιδιά, όχι! Με τον Κώστα ήρθαμε ως φίλοι κοντά!» είπε.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε και για τα 25.000 ευρώ που φέρεται ότι εισπράττει από την παραγωγή για τους τρεις μήνες παραμονής της στο «Survivor».

Η γλυκιά παρουσιάστρια δεν το επιβεβαίωσε ούτε το διέψευσε, το μόνο που είπε -λίγο αμήχανα, αλλά πάντα με το χαμόγελο στα χείλη- ήταν: «Θα τα πούμε όλα στην πορεία!», ενώ στην ερώτηση αν ο σύντροφός της Μιχάλης Μουρούτσος τής είχε ετοιμάσει κάποια έκπληξη για την επιστροφή της, απάντησε ότι δεν γνωρίζει τίποτα!

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα