Η «κόκκινη» Ζωή στο Zonar's της ελίτ

ΠΟΛΙΤΙΚΗΟσα παίρνει ο άνεμοςΗ «κόκκινη» Ζωή στο Zonar's της ελίτΠαρασκευή, Μάρτιος 18, 2016 - 17:51

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Η «κόκκινη» Ζωή Κωνσταντοπούλου ανακάλυψε το κοσμικό Zonar's και χθες το απόγευμα βρέθηκε εκεί. Η έλευσή της προκάλεσε ποικίλα σχόλια από τους θαμώνες, που την κοίταζαν αποσβολωμένοι. Η Ζωή και οι σύντροφοί της άντε το πολύ να έφταναν μέχρι του Ψυρρή.

Αλλά στο άνδρο του καπιταλισμού, ποτέ. Εκτός

κι αν κατάλαβε ότι οι επαναστάσεις ξεκινούν στην Ελλάδα από την ελίτ. Οπως και να έχει, πελάτης του μαγαζιού, βλέποντάς την, σχολίασε και προέτρεψε τον ιδιοκτήτη Χρύσανθο Πανά: «... Aφού δεν έστειλε μέσα το Ρουβίκωνα, βάλε της ένα εσπρεσάκι».

(!)



Στον κόσμο της... Ντίσνεϊλαντ βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ και φροντίζει περίτρανα να μας το υπενθυμίζει μέρα παρά μέρα. Ετοιμάζουν πάρτι με τον τίτλο «Καλώς τους», για να καλωσορίσουν τους πρόσφυγες! Αν είναι δυνατόν, ο κόσμος να καίγεται και οι εγκέφαλοι του κυβερνώντος κόμματος να προετοιμάζουν συναυλία για να γιορτάσουν την έλευση των ορδών των βασανισμένων ανθρώπων. Γιατί δεν φωνάζουν και τη Ρούλα Κορομηλά, που κάποτε με την εκπομπή «Καλώς τους» υποδεχόταν τους καλεσμένους της στο στούντιο για να τους διδάξει τεχνογνωσία;

Πουαρό για τα αυτονόητα

Tην ώρα που η κυβέρνηση των ΗΠΑ αποφασίζει να προχωρήσει στην αναβάθμιση και, μέσω αυτής, στην κατάργηση πολλών εκ των 11.000 κυβερνητικών βάσεων δεδομένων, με σκοπό την εξοικονόμηση 2.8 δισ. δολαρίων έως το 2019, στο νότιο άκρο της Βαλκανικής, στην Ελλάδα, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ακόμη ψάχνει να βρει ποια από τα 1.614 νομικά πρόσωπα χρηματοδοτούνται με ποια ποσά από τον Κρατικό Προϋπολογισμό... Αυτό το θέμα συζητούσε με συναδέλφους του στη Βουλή ο βουλευτής του Ποταμιού Παναγιώτης Καρκατσούλης. Δηλαδή, το ότι η κυβέρνηση γίνεται Ηρακλής Πουαρό για τα αυτονόητα.

Daddy cool ο Καραμανλής

Μπαμπάς με τα όλα του ήταν ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής τις μέρες που η Νατάσα έλειπε σε συνέδριο στο εξωτερικό. Αφού ξυπνούσε την Αλίκη και τον Αλέξανδρο, τους έφτιαχνε το πρωινό τους και μετά τα πήγαινε στο σχολείο. Εκεί, λοιπόν, εθεάθη χθες το πρωί, δηλαδή έξω από το σχολείο των παιδιών, λίγη ώρα αφότου είχε ξεκινήσει το μάθημα.
Μάλιστα, τα βράδια, που υπήρχαν υποχρεώσεις εκτός σπιτιού, τα δυο παιδιά συνόδευαν τον μπαμπά μέχρι που έκλειναν τα ματάκια από τη νύστα...

Keywords
Τυχαία Θέματα