Η κίνηση ματ της Καρύδα για την κληρονομιά του Μακρή

SHOWBIZΑγνοούσε τους «ανοιχτούς λογαριασμούς» που φέρεται ότι είχε ο σύζυγόςΗ κίνηση ματ της Καρύδα για την κληρονομιά του ΜακρήΤρίτη, Νοέμβριος 20, 2018 - 14:03

❱❱ Η Καρύδα προσπαθεί να βάλει σε τάξη τη ζωή της μετά τον φόνο του συζύγου της Γιάννη Μακρή

Από την
Ντέμη Ντάβαρη

Αποφασισμένη να σταθεί στα πόδια της για να στηρίξει τα δύο ανήλικα παιδιά της, μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του συζύγου της Γιάννη Μακρή, είναι η Βικτώρια Καρύδα.

Παρόλο

που δεν έχει ακόμη καταλαγιάσει ο τρόμος για το μαφιόζικο χτύπημα που στοίχισε τη ζωή του 46χρονου επιχειρηματία, έξω από το σπίτι της οικογένειας στο Πανόραμα της Βούλας, η νεαρή γυναίκα επέστρεψε στην Αθήνα για να βάλει σε τάξη τη ζωή της και να φροντίσει τα παιδιά της, διασφαλίζοντας τα κληρονομικά δικαιώματά τους μετά τον χαμό του πατέρα τους.



Αν και βρέθηκε ξαφνικά αντιμέτωπη με συνθήκες που δεν είχε φανταστεί, καθώς η ίδια αγνοούσε τους «ανοιχτούς λογαριασμούς» που φέρεται ότι είχε ο σύζυγός της και δίνει μάχη για να συνειδητοποιήσει τη νέα πραγματικότητα, η πρώην παίκτρια του reality μόδας «My Style Rocks» καλείται να αντιμετωπίσει και τα πρακτικά ζητήματα που ανακύπτουν από τον απρόσμενο και βίαιο θάνατό του.



Μεταξύ αυτών είναι και τα ζητήματα που αφορούν τα περιουσιακά στοιχεία του θανόντος, με τα οποία το μοντέλο δεν είχε ασχοληθεί μέχρι πρότινος, με αποτέλεσμα να μην έχει καν γνώση για την ακριβή περιουσία του Γιάννη Μακρή.
Για τον λόγο αυτόν αλλά και για το σύνολο των υποθέσεών της απευθύνθηκε στον γνωστό δικηγόρο Νίκο Αγαπηνό, τον οποίο εξουσιοδότησε για να αναλάβει όλα τα μέτωπα που είναι ανοιχτά.



«Η κυρία Καρύδα μάς ανέθεσε το σύνολο των υποθέσεών της για τις οποίες θα κινηθούμε ώστε να διασφαλιστούν τα κληρονομικά δικαιώματα των κοινών τους τέκνων» επισήμανε στην «Espresso» ο κ. Αγαπηνός και πρόσθεσε ότι το νεαρό μοντέλο ζητά ακόμη να μπει τέλος στην αναμετάδοση του επίμαχου βίντεο από τη δολοφονία του συζύγου της. «Ζητώ από το σύνολο του ελληνικού Τύπου την άμεση παύση της αναμετάδοσης του οπτικοακουστικού υλικού της δολοφονίας του συζύγου της, το οποίο προσβάλλει τόσο την ίδια και την οικογένειά της όσο και τη μνήμη του νεκρού» τόνισε ο γνωστός δικηγόρος.

Keywords
Τυχαία Θέματα