ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ: Ο Κυριάκος Βελόπουλος

ΠΟΛΙΤΙΚΗΗ «Espresso» κάνει dislike!ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ: Ο Κυριάκος ΒελόπουλοςΤρίτη, Νοέμβριος 20, 2018 - 13:44

❱❱ Η φιλανθρωπία του Giannis στις ΗΠΑ δεν αναιρεί την αγάπη για την Ελλάδα

Την ώρα που φουντώνει ο σάλος από τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο από τον γνωστό «ερυθρόλευκο» οπαδό-παρουσιαστή Τάκη Τσουκαλά, ο συγγραφέας και πρόεδρος του κόμματος Ελληνική Λύση Κυριάκος Βελόπουλος

στοχοποιεί και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, κατηγορώντας τον για το... είδος της φιλανθρωπικής δράσης που αναπτύσσει. Με ένα ακατανόητο σκεπτικό επιτίθεται στον σούπερ σταρ του NBA επειδή μοίρασε φαγητό σε άπορους Αμερικανούς και όχι σε... Ελληνες!

«27.000 μερίδες φαγητού μοίρασε ο Αντετοκούνμπο! Οχι όμως στην Ελλάδα που πτώχευσε και τον έθρεψε αλλά στις ΠΑΝΙΣΧΥΡΕΣ ΗΠΑ! ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ» έγραψε ο πρώην βουλευτής στο twitter, θεωρώντας ότι αυτή η διαπίστωση αποτελεί ατράνταχτο επιχείρημα που δικαιολογεί την απρεπέστατη επίθεση.

Ούτε που μπήκε στον κόπο ο κ. Βελόπουλος να σκεφτεί ότι μόλις λίγες μέρες νωρίτερα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στήριζε μέσω ανάρτησής του τον αδελφό του και επαναλάμβανε ότι η ρατσιστική επίθεση δεν αλλάζει όσα νιώθουν για τη χώρα όπου μεγάλωσαν, απαντώντας με έμφαση προς κάθε άποψη τύπου Βελόπουλου: «Θα συνεχίσουμε να εκπροσωπούμε και να μιλάμε με τα καλύτερα λόγια για την Πατρίδα μας».

Ο γνωστός εκδότης και συγγραφέας απαιτεί -προφανώς- να φορτώσει ο Γιάννης το αεροπλάνο με φαγητά και τους συμπαίκτες του στο Μιλγουόκι που συμμετείχαν στη δράση και να τα μοιράσουν στην Αθήνα για να αποδείξει ότι τιμά την Ελλάδα! Αναμφίβολα πρόκειται για μία από τις πιο περίεργες απόψεις για το πώς αποδεικνύεται η φιλοπατρία, ενώ βάζει στο στόχαστρο έναν αθλητή που διαφημίζει την Ελλάδα με κάθε ευκαιρία.

Keywords
Τυχαία Θέματα