Η καλή μέρα από την Τούνη φαίνεται!

SHOWBIZΤο... φαινόμενο Ιωάννα Τούνη «χτύπησε» ξανά! Η καλή μέρα από την Τούνη φαίνεται!Πέμπτη, Οκτώβριος 25, 2018 - 15:26

❱❱ Καφεδάκι στο μπαλκόνι μόνο με τα εσώρουχα για τον «πειρασμό» της showbiz

Το... φαινόμενο Ιωάννα Τούνη «χτύπησε» ξανά! Μετά τη χθεσινή πανσέληνο ήρθε και η ανάρτηση στο Instagram της πρώην παίκτριας του «My style rocks» για να φέρει αναστάτωση, να προκαλέσει ταχυκαρδίες, να ανεβάσει τους αντρικούς

παλμούς...

Φορώντας τα «πρόστυχα, τα μαύρα τα εσώρουχά της» απέδειξε ότι μόνο η ίδια μπορεί να ξεπεράσει τον εαυτό της και ότι είναι -με διαφορά- ό,τι πιο σέξι κυκλοφορεί σήμερα στη showbiz!

Αντιπροσωπευτικό δείγμα των σχολίων που έκαναν οι άντρες στη θέα της... θεάς Ιωάννας είναι τα λόγια του Δημήτρη Ουγγαρέζου χθες στο «Πρωινό», όταν την αντίκρισε σε βίντεο. «Ελα, μωρή Τουνάρα, αρρώστια!» είπε.



Στόχος της influencer Ιωάννας, που μας συστήθηκε μέσα από το reality μόδας του Σκάι, ήταν να λανσάρει τα εσώρουχα γνωστής εταιρίας, δίνοντας μάλιστα το σετ δώρο σε τρεις followers της ύστερα από κλήρωση. Οι συμμετοχές πολλές, αλλά πολύ περισσότερα τα σχόλια, ανάμεσά τους κι αυτό ενός ακολούθου που της έγραψε: «Τυχερός ο Παπαντωνίου!», αναφερόμενος στο νέο αμόρε της Ιωάννας, τον μπασκετμπολίστα Νώντα Παπαντωνίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα