ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στη Βίκυ Καγιά

SHOWBIZΗ «Espresso» κάνει dislike!ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στη Βίκυ ΚαγιάΠέμπτη, Οκτώβριος 25, 2018 - 15:22

❱❱ Επλεκε (λέει) πουλόβερ με τη Ναόμι Κάμπελ

Η Βίκυ Καγιά αναπόλησε τις όμορφες και δημιουργικές στιγμές του ξεκινήματός της. «Δεν μου χαϊδεύανε ποτέ τα αυτιά στη μόδα. Ποτέ δεν άκουσα ότι είμαι όμορφη. Με έχουν απορρίψει αμέτρητες φορές. Δούλευα πάρα πολύ, ξενύχταγα, διάβαζα. Τότε στα backstage των shows διαβάζαμε ή πλέκαμε πουλόβερ - όλες, η Ναόμι, η Μος. Δεν βγάζαμε selfies και stories για το Ιnstagram» δήλωσε η αυστηρή κριτής του «GNTM» στο «DownTown» και μας άφησε

speechless...

Κυρία Βίκυ μας, λίγο μεγαλύτερη να ήσασταν και θα μας πείθατε σχεδόν ότι έχετε πλέξει και κάλτσες για τους φαντάρους του πολέμου του '40 (που είναι και επίκαιρος λόγω εθνικής επετείου), παρέα με τη Σοφία Βέμπο! Ακου, πλέκανε πουλόβερ με την Κέιτ Μος και τη Ναόμι Κάμπελ... Μήπως... μπλέκατε τα πουλόβερ (μεταξύ τους) στις επιδείξεις και έγινε τυπογραφικό λάθος του περιοδικού στη δήλωσή σας; Διότι τα super models που αναφέρατε δεν είναι δα και πασίγνωστα για τη σταυροβελονιά και την πλεκτική τους!

Και δεν ανεβάζατε stories και selfies στο Instagram όχι γιατί δεν θέλατε, αλλά γιατί δεν υπήρχε Instagram τότε! Hello... Επιπλέον, μη δραματοποιείτε τόσο πολύ την αρχή της καριέρας σας σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσετε την υστερία στην κριτική σας.
Οτι βιώσατε εσείς απόρριψη δεν σημαίνει ότι πρέπει να την κάνετε... σημαία σας. Το ξέρουμε ότι την έχετε μεγάλη την καριέρα στη μόδα, μην προβαίνετε σε τόσο... ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το παρελθόν σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα