Η... ιππασία φέρνει την Αθηνά Ωνάση στην Ελλάδα τον Ιούλιο

SHOWBIZΗ... ιππασία φέρνει την Αθηνά Ωνάση στην Ελλάδα τον Ιούλιο Τετάρτη, Φεβρουάριος 13, 2019 - 14:37

❱❱ Μπορεί εδώ και 12 χρόνια να έχει κόψει κάθε δεσμό με την Ελλάδα, ωστόσο πληροφορίες θέλουν τη «χρυσή» κληρονόμο Αθηνά Ωνάση να επιστρέφει στη χώρα μας...

... για να

συμμετάσχει με τα ελληνικά χρώματα στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ιππασίας, που θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιουλίου στο Μαρκόπουλο!

Οπως μετέδωσε το Star, η εγγονή του Ελληνα μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση δέχθηκε πρόσκληση από την Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας και θεωρείται αρκετά πιθανό να επισκεφθεί τα πατρογονικά εδάφη. Η τελευταία φορά που είχε έρθει στην Ελλάδα ήταν το 2007, στο πλαίσιο της διοργάνωσης Athina Onassis Horse Show.

Τότε δεν είχε αγωνιστεί, αλλά είχε στηρίξει από τις κερκίδες τον πρώην σύζυγό της Αλβάρο, ενώ είχε αποφύγει να επισκεφθεί τα μέρη που συνδέθηκαν με την οικογενειακή ιστορία της.

Από εκείνη τη χρονιά, η διάσημη κληρονόμος της δυναστείας Ωνάση έριξε... μαύρη πέτρα πίσω της, όμως πλέον φέρεται ότι σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη χώρα των προγόνων της.

Ενας λόγος που σκέφτεται να απαντήσει θετικά στο κάλεσμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας είναι ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα events ιππασίας στον κόσμο.

Οι επιδόσεις και η βαθμολογία παίζουν καθοριστικό ρόλο στην κατάταξη των ιππέων, οι οποίοι φροντίζουν να σημειώνουν τις συγκεκριμένες ημερομηνίες. Αλλωστε, η Αθηνά αγωνίζεται έχοντας ακόμη στο πέτο της το ελληνικό εθνόσημο.

Keywords
Τυχαία Θέματα