ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στην Κατερίνα Καινούργιου

SHOWBIZΗ «Espresso» κάνει dislike!ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στην Κατερίνα ΚαινούργιουΤετάρτη, Φεβρουάριος 13, 2019 - 14:14

❱❱ Η Κατερίνα Καινούργιου αγανάκτησε από τις παρατηρήσεις του αρχισυντάκτη της Θέμη Μάλη και ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής της:

«Ρε, Θέμη, με έχεις φάει! Δεν σου αρέσει το ρούχο μου, δεν σου αρέσει το μακιγιάζ μου, δεν σου αρέσουν τα σκουλαρίκια μου, δεν σου αρέσει τίποτα. Με έχεις ζαλίσει! Πάρ’ τα όλα, να γδυθώ, να μείνω με τα εσώρουχα. Κοιτάξτε, μη με προκαλείτε γιατί

έχω αρχίσει γυμναστική και είμαι πολύ καλή. Αν δεν είχα άγχος με τον πατέρα μου που θα πάθει τίποτα, εγώ θα έβγαινα με τα εσώρουχα, να ξέρετε» απείλησε «εναερίως» η παρουσιάστρια.

Κυρία Καινούργιου, παρότι είχαμε υποσχεθεί στον εαυτό μας να μη σας ξαναδώσουμε κόκκινη κάρτα, τα θέλει ο... κότσος σας, που παρεμπιπτόντως στη χθεσινή εκπομπή ήταν όνειρο με το κόκκινο φουστάνι. Λοιπόν, στο θέμα μας: τι το λέτε και δεν το κάνετε; Βγείτε με το βρακί, αν σας βαστάει, να απογειώσετε και τα νούμερα τηλεθέασης!

Τόσο κόσμο θα κάνετε χαρούμενο. Μόνο μη λέτε on air πράγματα που δεν μπορείτε να τηρήσετε... Αφού έχετε γίνει και... τούμπανο, γιατί να μην το δείξετε; Να, αύριο, που είναι και του αγίου Βαλεντίνου, μια χαρά θα ταίριαζε μια εμφάνισή της με κόκκινα εσώρουχα στο πλατό του «Ευτυχείτε». Ευτυχισμένοι θα γίνονταν όλοι οι άνδρες της χώρας!

Keywords
Τυχαία Θέματα