Η fashion blogger Πατρίσια Μάνφιλντ υμνεί τις ομορφιές των ελληνικών νησιών

19:19 4/8/2017 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΗ fashion blogger Πατρίσια Μάνφιλντ υμνεί τις ομορφιές των ελληνικών νησιώνΠαρασκευή, Αύγουστος 4, 2017 - 19:18

Μια από τις πιο διάσημες fashion bloggers απαθανατίζει τα ελληνικά νησιά!

Η Πατρίτσια Μάνφιλντ, η 24χρονη καλλονή που έχει γεννηθεί στη Μόσχα, έχει μεγαλώσει στο Μιλάνο και πλέον ζει και δραστηριοποιείται στο

Λονδίνο, βρίσκεται σε διακοπές διαρκείας στη χώρα μας και με την cool αισθητική της και τη sexy, πλην όμως αντισυμβατική φιλοσοφία της, ανεβάζει τις πιο όμορφες φωτογραφίες με άρωμα Ελλάδας!

Η νεαρή blogger έχει περάσει ήδη από τη Ζάκυνθο, την Κεφαλλονιά, τον Πόρο, έκανε ιστιοπλοΐα στον Αργοσαρωνικό και επισκέφθηκε και αρχαία μνημεία στην Αθήνα. Ολες αυτές τις μοναδικές εμπειρίες που έζησε στη χώρα μας τις κατέγραψε με τη φωτογραφική μηχανή της και τις μοιράστηκε με τους χιλιάδες followers της.

Διαφήμιση

Το αποτέλεσμα; Μοναδικό! Οι λήψεις της δίνουν την έμπνευση που θα θέλαμε για τις φωτογραφίες των διακοπών μας και ο έναυσμα στους χιλιάδες ακολούθους της να κάνουν κι αυτοί το ταξίδι στην Ελλάδα!
Η 24χρονη καλλονή, όταν δεν ασχολείται full time με το μόντελινγκ, φροντίζει να κρατά αμείωτο το fashion ενδιαφέρον των ακολούθων της στο Instagram, ενώ πρόσφατα έκανε και την πρώτη απόπειρά της στο μουσικό στερέωμα κυκλοφορώντας ένα single.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Αναζητήσεις
sexe ymnei
Τυχαία Θέματα