Η εγγονή της Γκρέις Κέλι στη Μύκονο

SHOWBIZΣτα πράσαΗ εγγονή της Γκρέις Κέλι στη ΜύκονοΔευτέρα, Αύγουστος 24, 2015 - 16:09

Γύρω γύρω όλοι και στη μέση η εγγονή της Γκρέις Κέλι. Πολλοί celebrities συνεχίζουν τις διακοπές τους στην κοσμοπολίτικη Μύκονο, ωστόσο εκείνη που συζητιέται περισσότερο τις τελευταίες μέρες δεν είναι άλλη από τη γαλαζοαίματη Πολίν Ντικριέ του οίκου Γκριμάλντι, θυγατέρα της Στεφανί του Μονακό με τον πρώην σωματοφύλακά της Ντανιέλ Ντικριέ.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ
Φωτογραφίες: NDP, Τάσος Κοντοκώστας

Μόλις ολοκλήρωσε την περίοδο της μαθητείας της στην αμερικανική «Vogue», η 21χρονη κοπέλα, που έχει κάνει σπουδές πάνω στη μόδα στο Παρίσι, πήρε την παρέα της και ταξίδεψε στο κυκλαδίτικο νησί. Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιοποίησε το γαλλικό περιοδικό «Closer», η Πολίν συνάντησε εκεί τον Ολιβιέ Ρουστέν, καλλιτεχνικό διευθυντή του οίκου μόδας Balmain, με τον οποίο επιθυμεί να κάνει μια συνεργασία.

Πέρα απ' αυτό όμως, η νεαρή κοπέλα βρήκε την ευκαιρία να διασκεδάσει ξέφρενα με τους φίλους της, μεταξύ των οποίων λέγεται ότι βρίσκεται και ο σύντροφός της. Η ίδια «αιχμαλωτίστηκε» από τον φακό των παπαράτσι να γλεντάει σε κοσμική πλαζ της Μυκόνου. Φορώντας ένα αποκαλυπτικό μαγιό -από εκείνα που είναι πιθανό να μην επιτρέπει το πριγκιπικό πρωτόκολλο-, η Πολίν εθεάθη να πίνει σαμπάνια και να λικνίζεται με τις ώρες στον ρυθμό της ηλεκτρονικής μουσικής. Οπως αναφέρουν συχνά τα διεθνή έντυπα που ασχολούνται μαζί της, η νεαρή γαλαζοαίματη μοιάζει αρκετά στην αξέχαστη γιαγιά της Γκρέις Κέλι, ενώ έχει πάρει τον ατίθασο χαρακτήρα της μητέρας της Στεφανί.

Εκτός από τη μόδα, η Πολίν έχει πάθος και με το υγρό στοιχείο. Ηταν αθλήτρια των καταδύσεων και έχει στο ενεργητικό της πολλές διακρίσεις σε διεθνείς διοργανώσεις. Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που απολαμβάνει τόσο πολύ αυτές τις μέρες το κολύμπι στα γαλανά νερά του Αιγαίου, ανεβάζοντας συχνά στο Instagram στιγμιότυπα από τις διακοπές της στη Μύκονο.

Στο ίδιο μέρος χαίρονται τον ήλιο και τη θάλασσα αυτό το διάστημα το μοντέλο και παρουσιαστής Κώστας Φραγκολιάς και η fashion blogger Γωγώ Φαρμάκη με τον σύζυγό της Ακη Ισίκ. Στο μεταξύ, ο φακός της «Espresso» πέτυχε στα κοσμικά Ματογιάννια τον πολίστα Γιώργο Αφρουδάκη με τη γυναίκα του Μάρα Ζούπα, τη διακοσμήτρια Σίσσυ Φειδά με μια φιλενάδα της, την Τζούλια Νόβα του «Τροχού της τύχης» με αποκαλυπτικό σορτσάκι και τον Λευτέρη Πανταζή, ο οποίος εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο Cabaret του νησιού.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Keywords
Τυχαία Θέματα