Η Ελεν ντε Τζένερις τούς... ένωσε

ΚΟΣΜΟΣΗ Ελεν ντε Τζένερις τούς... ένωσεΤετάρτη, Φεβρουάριος 14, 2018 - 18:12

❱❱ Πρώην, νυν φίλοι και εχθροί είπαν «happy birthday» στη διάσημη παρουσιάστρια

Φίλους, εχθρούς και πρώην συντρόφους έφερε κοντά το πάρτι των 60ών γενεθλίων της Ελεν ντε Τζένερις, η οποία απέδειξε ότι είναι μακράν η πιο ισχυρή γυναίκα της σόουμπιζ.

Η λίστα καλεσμένων για το πάρτι της παρουσιάστριας δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από αυτές των Οσκαρ και των

Χρυσών Σφαιρών, με μεγάλα ονόματα της μουσικής και του κινηματογράφου, όπως η Τζένιφερ Ανιστον, η Οπρα Γουίνφρεϊ, η Ρις Γουίδερσπουν και η Τζένιφερ Λόπεζ να δίνουν το «παρών». Ενας τέτοιος συνωστισμός από celebrities δεν θα μπορούσε παρά να προκαλέσει και αμήχανες στιγμές, ειδικά στην περίπτωση της Ντακότα Τζόνσον.

Η πρωταγωνίστρια των «50 αποχρώσεων του Γκρι» βρέθηκε άθελά της να διασκεδάζει μαζί με δύο πρώην του συντρόφου της, Κρις Μάρτιν, αφού στο πάρτι ήταν και η Γκουίνεθ Πάλτροου με τον αρραβωνιαστικό της, αλλά και η Τζένιφερ Λόρενς. Αντίστοιχα, η Κιμ Καρντάσιαν βρέθηκε να χορεύει υπό τους ήχους τραγουδιών της ορκισμένης εχθρού της, Πινκ, η οποία είχε αναλάβει το ψυχαγωγικό κομμάτι της βραδιάς. Ισως δεν είναι τυχαίο ότι η σταρ των ριάλιτι επέλεξε να περάσει το μεγαλύτερο μέρος της βραδιάς μαζί με τον Κάνιε Γουέστ στον φωτογραφικό θάλαμο που είχε στηθεί στην είσοδο του χώρου.

Αν και δεν επιτρεπόταν η είσοδος δημοσιογράφων στο πάρτι, από τις φωτογραφίες που ανέβασαν στο Instagram τόσο η σύζυγος της εορτάζουσας Πόρσια ντε Ρόσι όσο και άλλοι καλεσμένοι, φαίνεται ότι το event είχε τεράστια επιτυχία.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα